Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς Γκαρσία στην Ισπανία

O Πάμπλο Γκαρσία "πλήρωσε" το επεισόδιο με τον Μάκη Χάβο στην προπόνηση της Δευτέρας και έμεινε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία. Εκτός πλάνων και ο τραυματίας Σαλπιγγίδης.Μπορεί η διοίκηση του ΠΑΟΚ να έδειχνε το απόγευμα της Δευτέρας τη διάθεση να μην δώσει συνέχεια στο θέμα Γκαρσία, ωστόσο τελικά η συμπεριφορά του Ουρουγουανού στην προπόνηση και το επεισόδιο με τον Μάκη Χάβο του κόστισαν.


Ο Γκαρσία έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, "πληρώνοντας" με αυτό τον τρόπο την κίνηση του να αποχωρήσει από το πρόγραμμα της Δευτέρας.


Ο Μάκης Χάβος δεν συμπεριέλαβε τον Ουρουγουανό στην 19μελη αποστολή που ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση της Τρίτης.



Παράλληλα όμως στην Ισπανία δεν θα ταξιδέψει και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο. Ακόμη δεν υπολογίζεται ο Λούσιο Φιλομένο και στη θέση του συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν στη Βίλα-Ρεάλ είναι οι εξής:



Χαλκιάς, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Μπαλάφας, Κοντρέρας, Ζουέλα, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Βιτόλο, Μαλεζάς, Ίβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου, Μουσλίμοβιτς, Αθανασιάδης και Ελ Ζαρ.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου