Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Άνω, κάτω με Γκαρσία

Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία αρνήθηκε να παίξει ως αριστερό χαφ στο οικογενειακό διπλό και αποχώρησε από την προπόνηση, αφού πρώτα διαφώνησε με τον Χάβο. Αναμένονται εξελίξεις.Η αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν απέφερε την πολυπόθητη ηρεμία στην ομάδα.
Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, ο υπηρεσιακός προπονητής του Δικεφάλου Μάκης Χάβος ζήτησε από τον Πάμπλο Γκαρσία να αγωνιστεί ως αριστερό χαφ στο οικογενειακό διπλό.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από την Ουρουγουάη μέσω του μεταφραστή της ομάδας ζήτησε να μην δοκιμαστεί στην συγκεκριμένη θέση γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή .

Ο Χάβος του απάντησε ότι... "αν δε σου αρέσει, μπορείς να αποχωρήσεις". Η απάντηση του Ουρουγουανού ήταν... "αυτό θα κάνω", όπως κι έκανε.

Η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ότι ο Γκαρσία αποχώρησε από την προπόνηση με άδεια από τον προπονητή, όμως, αυτό που συνέβη δεν ήταν ακριβώς "άδεια" από τον Χάβο στον παίκτη. Αναμένεται επί του θέματος η θέση της "ασπρόμαυρης" διοίκησης.

Ο ίδιος ο Γκαρσία, αποχωρώντας από τη Σουρωτή, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το συμβάν στους ευρισκόμενους εκεί εκπροσώπους του Τύπου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και ο Γκαρσία να αποχωρήσει από την προπόνηση η οποία είχε φυσιολογική εξέλιξη στη συνέχεια.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου