Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Στοπ στους φίλους του Ολυμπιακού η Ξάνθη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής η Skoda Ξάνθη, έκανε γνωστό πως δεν θα εκδώσει μεμονωμένα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό παρακάλεσε τους φίλους των ερυθρόλευκων να μην πάνε στο γήπεδο.Μπορεί την Πέμπτη το απόγευμα οι φίλοι του Ολυμπιακού να ήταν έτοιμοι για ταξίδι μέχρι την πόλη της Ξάνθης για το ματς της ομάδας τους με την Skoda, τα πράγματα ωστόσο μια ημέρα μετά άλλαξαν.
Όπως ανακοίνωσε η Ξάνθη το πρωί της Παρασκευής δεν θα εκδώσει εισιτήρια, αλλά θα μπουν στο γήπεδο μόνο μέλη με κάρτες διαρκείας.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 ο πρόεδρος της Ξάνθης Αριστείδης Πιαλόγλου, τόνισε πως δεν είναι απόφαση της ομάδας του, να μην πάνε στο γήπεδο φίλοι του Ολυμπιακού και αν ήταν στο χέρι της Ξάνθης οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" θα πήγαιναν στο γήπεδο.

"Εμείς είχαμε τη διάθεση να δώσουμε εισιτήρια στον Ολυμπιακό για να τα διαθέσει στους οργανωμένους φιλάθλους. Υπάρχει απόφαση όμως, οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Εμείς δεν έχουμε εισιτήρια για μεμονωμένους φιλάθλους, οπότε δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο".

Για το αν θα έχουμε προβλήματα το Σάββατο, είπε: "Δεν θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο, χωρίς κάρτα μέλους. Ακόμα και αν αλλάξει η απόφαση δεν υπάρχει χρόνος. Η θύρα των φιλοξενουμένων δεν θα ανοίξει. Μιλήσαμε με την πλευρά του Ολυμπιακού, όμως από τη στιγμή που υπάρχει τιμωρία δεν γινόταν αλλιώς.

Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά αν αλλάξει η απόφαση. Είναι κάτι υποθετικό όμως, αλλά δεν βρίσκεται στα χέρια μας. Η εφορία δεν σφραγίζει εισιτήρια την Παρασκευή βέβαια".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης

"Μετά την κοινοποίηση προς την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ της επιστολής του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή σύμφωνα με την οποία για το παιχνίδι SKODA ΞΑΝΘΗ – Ολυμπιακός απαγορεύεται η μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού και παράλληλα απαγορεύει στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ να διαθέσει εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, η απόφαση της σύσκεψης της Αστυνομίας Ξάνθης την Τρίτη 12.10 ήταν να μην δοθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τον αγώνα αυτό.

Στη συνέχεια, όπως διαβάσαμε σε αθλητικό site, ο κος. Μπιτσαξής σε απάντηση της επιστολής του κου. Μαρινάκη, ανακοίνωσε ότι μπορούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να μεταβούν μεμονωμένα και να προμηθευτούν εισιτήρια από το γήπεδο της SKODA ΞΑΝΘΗ, εφόσον το επιτρέψει η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Για το λόγο ότι η ομάδα μας δεν διαθέτει μεμονωμένα εισιτήρια παρά μόνο κάρτες μέλους για τους φιλάθλους της, παρακαλούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην έρθουν στο γήπεδο διότι δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια τη στιγμή που δεν έχουν εκδοθεί και τη στιγμή που ισχύουν οι ως άνω από αποφάσεις του Γ.Γ.Α. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου