Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η κορυφαία 5άδα στην ιστορία των Λέικερς!

Ο λαός ψήφισε και το ESPN παρουσίασε την κορυφαία πεντάδα στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς η οποία αποτελείται από τους: Τζόνσον, Μπράιαντ, Μπέιλορ, Γκασόλ και Αμπντούλ-Τζαμπάρ!
Χιλιάδες φίλοι των Λέικερς πήραν μέρος στην δημοσκόπηση της αμερικανικής ιστοσελίδας που αφορά την καλύτερη πεντάδα της ομάδας τους και τα αποτελέσματα εκτός από συγκίνηση στους ίδιους, δίνουν μεγάλη χαρά στους Ισπανούς που βλέπουν τον Πάου Γκασόλ μέσα στους κορυφαίους.
Ο Ισπανός ψηφίστηκε ως καλύτερο 4άρι με ποσοστό 84,5%, αφήνοντας πίσω του σπουδαίους παίκτες όπως ο Γκριν, ο Χέρστον και ο Όντομ.

Στον άσο, ο Μάτζικ Τζόνσον δεν είχε ανταγωνιστή κι αυτό φαίνεται από το ποσοστό που πήρε (98,9%), στο "2" ο Κόμπε Μπράιαντ δεν θα μπορούσε να λείπει κι αυτό πιστεύει το 79,1% που το ψήφισε, ενώ καλύτερο 3άρι αναδείχθηκε ο Έλτζιν Μπέιλορ.

Στην θέση του σέντερ ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, όμως νικητής αναδείχθηκε ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ με ποσοστό 49,2%, αφήνοντας δεύτερο τον Σακίλ Ο' Νιλ με 30,9% και τρίτο τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, που ψήφισε το 18,8% του κοινού.

Επειδή όμως στην Αμερική δεν συνηθίζουν να ακούν την γνώμη του κόσμου και τις περισσότερες φορές λειτουργούν σύμφωνα με τους αριθμούς, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση οι άνθρωποι του ESPN έβγαλαν την κορυφαία ομάδα, η οποία βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία από την καλύτερη χρονιά του κάθε παίκτη.

Σ' αυτή λοιπόν την ομάδα δεν υπάρχει ο Γκασόλ (απογοήτευση για τους Ισπανούς) αλλά συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Τζόνσον, Γουέστ, Μπράιαντ, Γκούντριτς, Γουόρθι, Μπέιλρο, Χέρστον, Γουίλκς, Ο' Νιλ και Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Να σημειωθεί πως το ESPN το προχώρησε ακόμη περισσότερο το θέμα, φτιάχνοντας υποθετικά πλέι οφ των καλύτερων ομάδων, όπου στον τελικό η Λέικερς επικράτησαν των Μπουλς.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου