Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-Α.Ε.Κ. 1-5

Με σόου του Μπλάνκο ο οποίος πέτυχε τρία γκολ, η ΑΕΚ πέρασε θριαμβευτικά από την Κομοτηνή επικρατώντας με 5-1 του Πανθρακικού για την Δ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.
Με πρωταγωνιστή τον Ισμαέλ Μπλάνκο, η ΑΕΚ πέρασε θριαμβευτικά από την Κομοτηνή, επικρατώντας με 5-1 του Πανθρακικού και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και μετά από το πρώτο 20άλεπτο, σοβαρεύτηκε έδειξε κάποια από τα στοιχεία που θέλει ο Ισπανός προπονητής και έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη- πρόκριση.
Από την άλλη ο Πανθρακικός μπήκε καλά στον αγώνα, πέτυχε ένα γκολ, αλλά μόλις η Ένωση πήρε τον αγώνα στα σοβαρά, ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουν οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής.

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής/ Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Μποζατζίδης, Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Πανθρακικός (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Ανδριόλας, Μπαρμπούδης, Τζιωρτζόπουλος (76' Τριανταφυλλίδης), Νατσούρας, Ιασωνίδης (64' Γωνιάδης), Λόπες, Βησόπουλος, Ρεκλείτης, Αρσενίεβιτς (73' Μπουντούρης), Πάγκαλος, Σίμωσης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καλαμιώτης (46' Αργυρίου), Δέλλας, Καράμπελας, Νασούτι, Γκέντσογλου, Μάκος, Νταντόμο, Έντερ (61' Λεονάρντο), Γκερέιρο, Μπλάνκο (79' Τζεμπούρ).

Κίτρινες κάρτες: Μπαρμπούδης (Πανθρακικός), Νατσούρας (Πανθρακικός)- Καλαμιώτης (ΑΕΚ)

Σκόρερ: Σίμωσης (18' πεν., Πανθρακικός)- Μπλάνκο (33', 42' πεν., 69', ΑΕΚ), Καράμπελας (73', ΑΕΚ), Λεονάρντο (84', ΑΕΚ)

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου