Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-Π.Α.Ο.Κ. 0-1

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δια πυρός και σιδήρου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού κέρδισε στο 119' της παράτασης τον Εορδαϊκό με χρυσό σκόρερ τον Γιώργο Φωτάκη. Μοιραίος για τον Δικέφαλο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.Παραλίγο να έχουμε άλλη μια έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου, η οποία αποφεύχθηκε στα τελευταία λεπτά της παράτασης, με τον ΠΑΟΚ τελικά να είναι η ομάδα που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε θέαμα στο παιχνίδι. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό, όμως στην επανάληψη με την είσοδο του Βλάνταν Ίβιτς άλλαξε η εικόνα του ματς.
Το γκολ παρόλα αυτά δεν ήρθε για τον ΠΑΟΚ, αν και έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Σαλπιγγίδη, και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση. Το φιλί της ζωής έδωσε ο Γιώργος Φωτάκης στο 119', όταν με δυνατή κεφαλιά σκόραρε από κοντά.
Γήπεδο: ΔΑΚ Φλώρινας

Διαιτητής / Βοηθοί: Παππάς (Αθηνών) - Τρύφων (Δράμας), Φρεβένης (Χαλκιδικής) |

Ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Κοντρέρας, Ζουέλα, Βιτόλο, Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο (Ίβιτς 45'), Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου (Φιλομένο 90+).

Εορδαϊκός : Λοντίγκιν, Ριζούλης (Καραμπατζάκης 64'), Δεληζήσης, Κουρούπης, Τσιανάκας, Χιντζίδης, Τομαράς (Κριτσωτάκης 64'), Μπανούσης, Κουτσουρές, Μουδούρογλου, Προβίδας (Ταφαρλής 100').

Κάρτες: Προβίδας (23' κίτρινη), Παπάζογλου (44' κίτρινη), Χιτζίδης (κίτρινη 84'), Φωτάκης (κίτρινη 96'), Κουτσουρές (108' κίτρινη), Φιλομένο (κίτρινη 108'),

Σκόρερ: Φωτάκης 119'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου