Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-Π.Α.Ο.Κ. 1-0

Την πρώτη του φετινή ήττα στην Ευρώπη γνώρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα στο "Μαδριγάλ". Η Βιγιαρεάλ δεν ήταν καλύτερη από το "δικέφαλο", ωστόσο το γκολ του Ρούμπεν στο 38' της χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά ήταν αργός, με τις δύο ομάδες να είναι λίγο επιφυλακτικές, έχοντας ως κύριο στόχο τους τη διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα τους. Ο ΠΑΟΚ κλεισμένος πίσω προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Βιεϊρίνια για να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις, ενώ η Βιγιαρέαλ, με πολλές πάσες έφτανε μέχρι την περιοχή του Κρέσιτς, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ολοκληρώσει κάποια της προσπάθεια.

Ο Μάκης Χάβος είχε "εγκλωβίσει" τα ατού των Ισπανών, οι οποίοι δεν έβρισκαν χώρους για να δράσουν και το μόνο που κατάφερναν ήταν να αλλάζουν μεταξύ τους πάσες. Ομως, μία στιγμή αδράνειας στην άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν αρκετή για να εκτοξεύσει το "κίτρινο υποβρύχιο" την πρώτη του τορπίλη. Βαλέρο, Ρόσι και Ρούμπεν συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας την ομάδα του οδηγό στο σκορ, ενώ στο 43' ο Ρόσι έχασε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος η Βιγιαρεάλ έδειξε καθαρά τις προθέσεις της που ήταν να διαφυλάξει το προβάδισμα που πήρε από το 38' και όποτε μπορούσε να βγει μπροστά μήπως πάρει αέρα δύο τερμάτων. Αυτό παραλίγο να γίνει στο 62', ωστόσο αυτή τη φορά ο Κρέσιτς βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Ρούμπεν.

Ο ΠΑΟΚ από το επόμενο κιόλας λεπτό έδειξε διάθεση να "κερδίσει" κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φωτάκης στο 63' απείλησε για πρώτη φορά, ενώ στο 72' και στο 75' Ιβιτς και Ελ Ζαρ, αντίστοιχα, προσπάθησαν να σκοράρουν με μακρινά σουτ.

Ο Μάκης Χάβος στα τελευταία λεπτά με την είσοδο των Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη προσπάθησε να κάνει πιο γρήγορη και πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά οι Ισπανοί κρατούσαν εύκολα το 1-0, ενώ στο 88' ο Κρέσιτς έσωσε τον ΠΑΟΚ από το 2-0, καθώς έδιωξε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Κάνι.

Γήπεδο: "Ελ Μαδριγάλ"
Διαιτητής: Μάρτσιν Μπόρσκι (Πολωνία)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Χουάν Κάρλος Γκαρίδο) : Ντιέγκο Λόπεζ, Γκονζάλο, Μουσάτσιο, Ανχελ Λόπεζ, Καθόρλα (78' Τζέφερσον Μοντέρο), Ρούμπεν (82' Αλτιντορ), Κάνι, Καπντεβίλα, Βαλέρο, Σοριάνο, Ρόσι (70' Νιλμάρ)
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος) : Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (85' Κουτσιανικούλης), Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς (80' Αθανασιάδης), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ

πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου