Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-0

Μπορεί να διατήρησε το... στοιχειωμένο ευρωπαϊκό αήττητο του "Κλεάνθης Βικελίδης" (23 διαδοχικά ματς αήττητος - 42 χρόνια!) ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ο Αρης έμεινε στο 0-0 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο οι "κίτρινοι". Δύσκολη πια η υπόθεση πρόκριση καθώς ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς σε "Μπαϊ Αρίνα" και Μαδρίτη.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ παρέταξε τους "κίτρινους" με το γνωστό 4-4-2. Την εστία του Αρη υπερασπίστηκε ο Σηφάκης ενώ την αμυντική τετράδα αποτέλεσαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης και Μίσελ. Οι Φατί και Τόχα ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι, Χαβίτο (δεξιά) και Κάλβο (αριστερά) ήταν στις δύο πτέρυγες, ενώ το δίδυμο στη γραμμή κρούσης ήταν οι Κόκε και Ρουίς.

Οπως εύκολα παρατηρεί κανείς βλέποντας το αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ο Αργεντινός τεχνικός προχώρησε σε δύο αλλαγές. Ο Ρουίς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και πήρε τη θέση του τραυματία Τσέζαρεκ ενώ ο Βανγκέλι αντικατέστησε τον Νέτο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των "κιτρίνων".

Ο Αρης από την αρχή της αναμέτρησης περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο, με τους Γερμανούς, από την άλλη, να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ούτε και αυτοί να καταφέρνουν να φτάσουν με αξιώσεις στο γκολ.

Ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο δύο ευκαιρίες για τη Λεβερκούζεν, στο 36' με την κεφαλιά του Χέλμες, που κατέληξε άουτ, αλλά και ένα φάουλ του Κάντλετς, με τον Σηφάκη να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

Στην επιστροφή από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο οι "κίτρινοι" βρέθηκαν σε θέση βολής στο 57', ο Κόκε, όμως, μόνος απέναντι στον Αντλερ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το σουτ του από πλάγια θέση, στο ύψος του πέναλτι, κατέληξε άουτ.

Η απάντηση της Λεβερκούζεν ήταν ένα σουτ (άουτ) στο 68' του Βιντάλ. Αναποτελεσματικό ήταν δέκα λεπτά αργότερα και το μακρινό σουτ του Τόχα για τους Θεσσαλονικείς (η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι).

πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου