Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Το ντέρμπι η ManUtd με μαγικό Μπερμπάτοφ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 3-2 την Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ" χάρη σε χατ-τρικ του... μαγικού, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.Ο Βούλγαρος πέτυχε απίστευτο γκολ με ανάποδο "ψαλίδι", κάνοντας το 2-0, οι "κόκκινοι" με δύο γκολ του Τζέραρντ ισοφάρισαν, αλλά η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήρε την νίκη με ένα ακόμη τέρμα του "Μπέρμπα", ο οποίος με 6 γκολ είναι πρώτος σκόρερ της Premier League.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" άνοιξαν το σκορ στο 42' με τον Βούλγαρο μετά το κόρνερ του Γκιγκς να παίρνει κεφαλιά εν στάση στο πρώτο δοκάρι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Τόρες στην πλάτη να τον... μαρκάρει χωρίς καμία επιτυχία.

Η μαγική στιγμή του αγώνα ήρθε στο 59'. Ο Νάνι έκανε την σέντρα από δεξιά, ο "Μπέρμπα" με πλάτη στο τέρμα έκανε κοντρόλ με την μηρό σηκώνοντας την μπάλα και έπιασε εντυπωσιακό ανάποδο "ψαλίδι", πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ.

Πέντε λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ μπήκε ξανά στο ματς, μειώνοντας με την εκτέλεση πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ. Ο Φερνάντο Τόρες το κέρδισε από τον Τζόνι Έβανς, αφού τον είχε ντριπλάρει μετά την ασίστ του Τζο Κόουλ.

Το σκηνικό ήταν ίδιο και στο 70', καθώς ο Τζο Κόουλ έκανε την κάθετη πάσα, ο Τόρες προσπάθησε να κινηθεί προς την μπάλα και τον ανέτρεψε ο Τζον Ο'Σέι ελάχιστα έξω από την περιοχή. Ο Τζέραρντ ανέλεβε την εκτέλεση, πέρασε την μπάλα μέσα από το τείχος (φταίει ο Φλέτσερ) και την έστειλε χαμηλά στην αριστερή γωνία του Φαν ντερ Σαρ.

Η Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 84' συμπλήρωσε το χατ-τρικ του, χαρίζοντας την νίκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ο'Σέι έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Βούλγαρος σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι
.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Φαν ντερ Σαρ, Ο'Σέι, Έβανς, Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ, Σκόουλς, Νάνι (88' Γκίμπσον), Γκιγκς (82' Μακέντα), Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ (88' Άντερσον).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Σκρτελ, Κοντσέσκι (81' Άγκερ), Κρίστιαν Πόουλσεν, Ραούλ Μεϊρέλες (79' Μίλαν Γιοβάνοβιτς), Τζέραρντ, Μάξι Ροντρίγκες (62' Νγκογκ), Τζο Κόουλ, Τόρες.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου