Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κέρκυρα-Ατρόμητος 3-1

Σε απόρθητο "κάστρο" έχει εξελιχθεί το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για την Κέρκυρα, αφού οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της ΑΕΚ, κυριάρχησαν και απέναντι στον Ατρόμητο, επικρατώντας με 3-1, χάρη σε δύο γκολ του Επστάιν κι ένα του Τσίγκα.Οι "Φαίακες" ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Επστάιν πήραν τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή Super League.
Ο Ατρόμητος, που συνεχίζει να προβληματίζει, ανέβασε την απόδοσή του στο 2ο ημίχρονο, μείωσε με τον Περόνε, αλλά η αστοχία του Καμαρά τού στέρησε τη δυνατότητα να πετύχει κι άλλα γκολ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παραμένει χωρίς νίκη, αφού μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.
Διαιτητής:
 Β. Παμπορίδης

Βοηθοί: Δ. Σαραϊδάρης, Χ. Μαγιάννης

Κίτρινες κάρτες: Επστάιν - Μπρίτο, Σφακιανάκης

Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Παρασκευαΐδης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μακρής, Στολτίδης, Καλαντζής (62' Ιωάννου), Φλαβίνιο, Επστάιν (70' Γιάντσης), Τσίγκας (75' Λαμπρόπουλος)

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Μελισσάς (56' Σαγκανόβσκι), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα (66' Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (79' Σφακιανάκης), Φαβάλι, Μπρίτο, Περόνε, Καμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου