Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχή Ολυμπιακού από την κλήρωση!

Σε μια ώρα ξεκινάει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ, αλλά ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μη στείλει κανέναν εκπρόσωπό του στην διαδικασία, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αλλά και δείχνοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει στη νέα περίοδο.Χωρίς εκπροσώπους του Ολυμπιακού, θα γίνει σε λίγη ώρα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1! Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προχώρησε σε μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της, αλλά και την πολιτική που θα ακολουθήσουν οι "ερυθρόλευκοι" από δω και στο εξής.
Η εντολή για ολοκληρωτική αποχή από την διαδικασία δείχνει την ενόχληση του Ολυμπιακού, προς πάσα κατεύθυνση αλλά και "αρχή" του μπάσκετ, ύστερα από τους περσινούς τελικούς των πλέι-οφ, όπου είχε εκδώσει και μια καυστική ανακοίνωση για την διαιτησία του τρίτου αγώνα.

Δεν είναι τυχαία η αντίδραση των Αγγελόπουλων, που όπως έλεγαν στον Πειραιά
"είναι αποφασισμένοι να στείλουν το μήνυμά τους προς πάσα κατεύθυνση, απαιτώντας ισότιμη μεταχείριση, πολύ περισσότερο απαιτούν σεβασμό. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να συμμετέχουν σε μια κακοστημένη φάρσα, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με γνωστό φινάλε".

Εκτός των άλλων, μέσα στο καλοκαίρι, ήρθε και η τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή, που στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ήταν πρωτοφανής όσο και εξοντωτική, αλλά και αρκούντω
ς "προκλητική καθώς ανακοινώθηκε μετά την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας".



Η απουσία του Ολυμπιακού από την κλήρωση είναι προφανές ότι φέρνει σε δύσκολη θέση και τον ΕΣΑΚΕ, ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Βασίλη Οικονομίδη, που ενδεχομένως να μη περίμενε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρούσαν σε μια σημειολογική κίνηση.

Οι ολυμπιακοί ωστόσο, υπογράμμιζαν πως "
τίποτε δεν έχει αλλάξει στο ελληνικό μπάσκετ, κανείς δεν ασχολήθηκε με την ΚΕΔ και εν πάση περιπτώσει ο ΕΣΑΚΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις παθητικά".
Με ενδιαφέρον, πλέον, αναμένονται οι αντιδράσεις τόσο της ηγεσίας του ΕΣΑΚΕ, όσο και των υπόλοιπων ομάδων, που ενδεχομένως να αιφνιδιαστούν από τη κίνηση του Ολυμπιακού...

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου