Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τρένο... η Μάιντς, διπλό η Μπάγερν, γκολ ο Γκέκας

Δεν σταματάει πουθενά η Μάιντς. Η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος άλωσε και την έδρα της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των βαθμών.
Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga, άλωσε την "Αλιάνζ Αρίνα", κερδίζοντας τους Βαυαρούς με 2-1. Η Μάιντς κατέκτησε έτσι την έκτη συνεχόμενη νίκη της αναγκάζοντας τη Μπάγερν να ηττηθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο της.

Νέα νίκη (δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα) για τη Λεβερκούζεν Η αντίπαλος του Άρη στους ομίλους του Europa League, πέρασε νικηφόρα από τη "Μερσέντες Μπενζ Αρίνα", κερδίζοντας με 4-1 την ουραγό της βαθμολογίας, Στουτγάρδη και διατήρησε το εκτός έδρας αήττητο. Τα γκολ για την ομάδα του Γιουπ Χάινκερ σημείωσαν οι Χίπια, Βίνταλ, Μπάλιτς και Σαμ. Οι "ασπιρίνες" εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αριθμητική τους υπεροχή, αφού οι Σουηβοί έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 31' λόγω της αποβολής του Καμορανέζι.

Την θετική παράδοση της στο "Βίλχεμ Κοχ Στάντιον" διατήρησε η Ντόρτμουντ, που κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο "τρίποντο" της στο πρωτάθλημα. Η Μπορούσια κέρδισε με 3-1 τη Ζανκτ Πάουλι κατακτώντας και την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στην έδρας της συγκεκριμένης ομάδας. Παράλληλα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε το "τρία στα τρία" μακριά από το "Σίγκναλ Ινούνα Παρκ" και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με τον Φάνη Γκέκα, ύστερα από ασίστ του Γιώργου Τζαβέλλα, να σημειώνει το πρώτο γκολ, η Αϊντραχτ επικράτησε με 2-0 της Νυρεμβέργης στην "Κόμερτσμπανκ Αρίνα" και κατέκτησε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο Γκέκας σκόραρε στο 17ο λεπτό με κεφαλιά, ύστερα από ασίστ του διεθνή Έλληνα αμυντικού (έπαιξε και στα 90α λεπτά). Στο 85ο λεπτό αντικαταστάθηκε και τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Γιάννης Αμανατίδης.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Μπάγερν – Μάιντς 1-2
45' αυτ. Σβένσον - 15' Αλαγκουί, 72' Σαλάι

Σάλκε – Γκλάντμπαχ 2-2
52' Χούντελαρ, 87' Ραούλ - 15' πεν. Ντεμς, 43' Μπράντλεϊ

Στουτγάρδη – Λεβερκούζεν 1-4
52' Κουζμάνοβιτς - 19' Χίπια, 20' Βίνταλ, 69' Μπάλιτς, 88' Σαμ

Αϊντραχτ – Νυρεμβέργη 2-0
17' Γκέκας, 88' Κρις

Ζανκτ Πάουλι – Ντόρτμουντ 1-3
26' Χένινγκς - 17' και 60' Κρόπκρετζ, 50' Καγκάβα

19:30 Βέρντερ – Αμβούργο

Την Παρασκευή

Κολωνία – Χόφενχαϊμ 1-1
17’ Ποντόλσκι – 54’ Μπα

Το πρόγραμμα

Κυριακή 26/9/2010

16:30 Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ
18:30 Καϊζερσλάουτερν – Ανόβερο

πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου