Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 1-0

Κακό μπελά έχει βρει η Τσέλσι. Όπως και πέρσι, οι "μπλε" ηττήθηκαν από τη Σίτι στο Μάντσεστερ, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Οι "σίτιζενς", με γκολ του Κάρλος Τέβεζ, επικράτησαν με 1-0 της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, που γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ήταν το πρώτο της παιχνίδι που δεν κατάφερε να σκοράρει (στις πρώτες 5 αγωνιστικές είχε 21 τέρματα)Στο 27' η Τσέλσι είχε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Κεφαλιά του Ιβάνοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Χαρτ. Στην επαναφορά και πάλι ο διεθνής Σέρβος αμυντικός έπιασε και παλι κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα της Σίτι αυτή τη φορά να αποκρούει σταθερά.
Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, οι "μπλε" είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ανελκά: Μετά από σουτ του Γάλλου επιθετικού έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Χαρτ έδιωξε δύσκολα τη μπάλα σε κόρνερ.

Και μπορεί η Τσέλσι να είχε την υπεροχή, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 58ο λεπτό ο Τέβεζ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια η Τσέλσι είχε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 1-0
58' Τέβεζ
Μ.Σίτι: Χαρτ. Μπογιάτα (88' Μπόατενγκ), Κόλο Τουρέ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Ντ. Σίλβα (78' Τζόνσον), Ντε Γιονγκ, Γιάγια Τουρέ, Μπάρι, Μίλνερ, Τέβεζ (86' Αντεμπαγιόρ).
Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Άλεξ, Τέρι, Α.Κόουλ, Εσιέν, Όμπι Μίκελ (68' Ζιρκόφ), Ραμίρες (81' ΜακΈχραν), Ανελκά, Ντρογκμπά (75' Στάριτζ), Μαλουντά.

ΠΗΓΗ:WWW.SPORTNET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου