Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστροφή Πατέρα!

Ο Νικόλας Πατέρας επιστρέφει στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού! Μετά από τρεις και πλέον ώρες συζητήσεων στο 9ο όροφο του "King George" (σ. σ. στην προεδρική σουίτα), οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας δεν αποδέχθηκαν τη δωρεά του 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά συμφώνησαν με τον "Τζίγκερ" να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο τέλος της σεζόν...


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα αλλάξει τελικά χέρια και θα παραμείνει ιδιοκτησία της οικογένειας Βαρδινογιάννη μέχρι... νεωτέρας (σ. σ. από τις 17 Ιουλίου του 1979). Αντίθετα παρελθόν αποτελεί... ήδη ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ενώ σε ότι αφορά το μέλλον των κ.κ. Γόντικα και Φρέιτας είναι όλα ανοικτά.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξερχόμενος από το ξενοδοχείο διάβασε χαμογελαστός το κείμενο που συνέταξαν οι τρεις άνδρες: "Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μία νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Πατέρας και Βγενόπουλος, διευκρίνισαν όλα τα σημεία με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Πατέρας, η δωρεά δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της περιόδου. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με συμμετοχή όλων. Ευχαριστούμε τον κύριο Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας".

Από την πλευρά του ο Νικόλας Πατέρας, δήλωσε: "Είχαμε μία τετράωρη συνάντηση. Λύσαμε τις παρεξηγήσεις που υπήρχαν και προχωράμε ενωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου