Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κάρφωμα με πολιτικό μήνυμα!

Ο Φεντερίκο Βαν Λάκε βρήκε τρόπο να "καρφώσει" την οικονομική κρίση. Υπέροχα καρφώματα στο διαγωνισμό καρφωμάτων του Σούπερ Καπ Ισπανίας (video).Ο Αργεντινός Φεντερίκο Βαν Λάκε δεν κέρδισε το διαγωνισμό καρφωμάτων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ισπανικού Σούπερ Καπ, αλλά έκλεψε την παράσταση με την ομολογουμένως πρωτότυπη ιδέα του.
"Πηδάμε την κρίση", έγραφε η πινακίδα που άπλωσε στο παρκέ. Ο Αργεντινός... πήδηξε από πάνω της και κάρφωσε. Και φυσικά αποθεώθηκε από το κοινό της Βιτόρια. Ίσως θα πρέπει να έρθει μια βόλτα και από τα μέρη της.

Νικητής αναδείχθηκε ο Τόμας Σατοράνσκι. Ο 19χρονος Τσέχος της Καχασόλ έδειξε ότι βλέπει πολύ NBA και κάνει... πρακτική στο γήπεδο. Το μέλλον του είναι στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Τρία καρφώματα να τα πιεις στο ποτήρι: Πρώτα επιχείρησε και ολοκλήρωσε το "east bay funk" το κάρφωμα σήμα-κατατεθέν του Αϊζέια Ράιντερ με τον αγαπημένο παίκτη του Τσέχου, τον Κόμπε Μπράιαντ να κερδίζει τελικό καρφωμάτων στο All Star Game του NBA με την ίδια προσπάθεια.

Στη συνέχεια επανέλαβε το κάρφωμα του Ρούντι Φερνάντεθ στον περσινό τελικό των καρφωμάτων του NBA και έκλεισε.. απλά, με έναν "ανεμόμυλο" περνώντας επάνω από δύο μαζορέτες.

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Ρώσος Γεβγένι Κορολέφ που έκανε πολύ καλά καρφώματα, στο ένα μάλιστα πήρε καβάλα και τη βοηθό του στο τέλος.

Το βίντεο είναι μεγάλο. Αξίζει όμως γιατί τέτοια καρφώματα δεν θα δούμε ποτέ στο δικό μας All Star Game, το οποίο οι παίκτες αντιμετωπίζουν ως αγγαρεία.


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου