Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα απώλεια για τη Γιουνάιτεντ!

Με την αμυντική της γραμμή να την προδίδει για πολλοστή φορά φέτος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε μία ακόμα απρόσμενη απώλεια βαθμών στην Premier League. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, έμεινε στο 2-2 στο “Ρίμποκ” με τη Μπόλτον, αποτέλεσμα που την φέρνει στο -3 από την Τσέλσι. 

Για τρίτο εκτός έδρας ματς τους, μετά το 2-2 με τη Φούλαμ και το 3-3 με την Έβερτον, οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν πολλά κενά στα μετόπισθεν και τα πλήρωσαν και πάλι, αφού ένας Νάνι δεν έφερε την... άνοιξη. Στον αντίποδα, από τη μαχητική Μπόλτον εξαιρετική απόδοση είχε ο Μάρτιν Πετρόφ, ο οποίος έκανε με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Με τον Πετρόφ να δημιουργεί και τον Νάιτ να εκτελεί η Μπόλτον άνοιξε το σκορ μόλις στο 6', για να απαντήσει στο 23' για τη Γιουνάιτεντ ο Νάνι με εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Νέο προβάδισμα για τη Μπόλτον στο 67' με τον Πετρόφ, το σουτ του οποίου άλλαξε ελαφρώς πορεία στον Φλέτσερ, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο 74' με ανάποδη κεφαλιά του Μάικλ Όουεν, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου