Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

"Μίλησαν" Ζλάταν και Ιγκουαΐν

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Μίλαν νίκησε με 2-0 την Οσέρ στο Μιλάνο, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Ρεάλ του Άγιαξ στην Μαδρίτη, με... τύχη και Ιγκουαΐν.Αυτά ήταν τα δύο πρώτα γκολ του Σουηδού με την φανέλα των "ροσονέρι", για τους οποίος δεν ξεκίνησε και πάλι ο Ρομπίνιο, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τον βάζει στο ματς και πάλι ως αλλαγή στη θέση του Πάτο, ο οποίος δυσανασχέτησε.
Ρεάλ - Άγιαξ 2-0

Σκόρερς: 31' αυτ. Ανίτα, 73' Ιγκουαΐν
Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη
Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Το πρώτο γκολ για την "βασίλισσα" ήρθε στο 31' με πολύ μεγάλη δόση τύχης, καθώς μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τσάμπι Αλόνσο από αριστερά στο πρώτο δοκάρι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν διεκδίκησε την κεφαλιά με τον Φούρνον Ανίτα, η μπάλα χτύπησε και στους δύο, κατέληξε στα δίχτυα και το γκολ χρεώθηκε στον Αργεντινό στράικερ, αρχικά και εν εν συνεχεία ως αυτογκόλ.

Ο Άγιαξ χωρίς τον τιμωρημένο Λουΐς Σουάρες, ο οποίος βρισκόταν στην κερκίδα με την σύζυγό του και την νεογέννητη κόρη τους, δεν μπορούσε να απειλήσει επιθετικά.

Αμυντικά κατάφερε να σταθεί χάρη στον Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, με τον Ολλανδό πορτιέρο να κάνει πολλές επεμβάσεις, αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει το "μηδέν" μόνος του.

Ο Ιγκουαΐν έκανε το 2-0 στο 73' με κοντινό πλασέ από ασίστ του Μεσούτ Εζίλ. Ο Γερμανός αρχικά έκανε σουτ από αριστερά, απέκρουσε ο Στεκέλενμπουργκ και η μπάλα πήγε ξανά στον πρώην παίκτη της Βέρντερ που εν συνεχεία προτίμησε την πάσα στον Αργεντινό.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Πέπε, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο (83' Ντιαρά), Κεντίρα, Ντι Μαρία (80' Πέδρο Λεόν), Εζίλ (88' Κανάλες), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν.
ΑΓΙΑΞ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Αλντερβάιρελντ, Όοϊερ, Ανίτα, Εγιόνγκ Ενό, Ντε Ζέεουβ (69' Ταΐνιο), Εμάνιουελσον, Σιμ ντε Γιονγκ, Σουλεϊμάνι (85' Έρικσεν), Ελ Χαμνταουΐ.

Μίλαν - Οσέρ 2-0

Σκόρερ: 66' και 69' Ιμπραΐμοβιτς
Γήπεδο: "Σαν Σίρο", Μιλάνο
Διαιτητής: Κρίστιαν Μπαλάι (Ρουμανία)

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν δεν κατάφερε και πολλά πράγματα, ενώ έκανε και αρκετά λάθη στην άμυνα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε την λύση για τους "ροσονέρι" ανοίγοντας το σκορ στο 66' με κοντινή προβολή, έπειτα από την σέντρα του Ροναλντίνιο και την γυριστή κεφαλιά του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Σουηδός διπλασίασε τα τέρματά του και αυτά της ομάδας του με άψογο πλασέ αριστερά μέσα από την περιοχή, έπειτα από την εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Ροναλντίνιο.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Τζαμπρότα, Νέστα, Μπονέρα, Αντονίνι (71' Αμπάτε), Πίρλο, Αμπροζίνι (15' Μπόατενγκ), Ζέεντορφ, Ροναλντίνιο, Πάτο (55' Ρομπίνιο), Ιμπραΐμοβιτς.
ΟΣΕΡ: Σορίν, Ενγκμπάρ, Κουλιμπαλί, Μινιό, Γκρίχτινγκ, Πεντρετί, Ντιγκά, Όλιεκ, Λανζέλ (81' Σαφνί), Μπίρσα (73' Λε Ταγέκ), Γέλεν.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου