Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

CHAMPIONS LEAGUE PLAY OFF (VIDEOS)

Μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Σεβίλλης με 1-0, η πορτογαλική ομάδα ταπείνωσε το σύνολο του Αντόνιο Αλβάρες και στην Ανδαλουσία με σκορ 3-4 και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. (videos)Η Σεβίλλη δεν κατάφερε στο "Ράμον Σάντσεθ Πιθχουάν" να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπράγκα και αποκλείστηκε από τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πορτογάλους ο Λίμα ο οποίος αν και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 55' σημείωσε τρία τέρματα, δίνοντας στην ομάδα του την ιστορική πρόκριση.


Η Παρτιζάν ήταν πιο εύστοχη στα πέναλτι, αφήνοντας την Άντερλεχτ εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τα δύο ματς στην κανονική διάρκεια είχαν έρθει 2-2. Ο Κλέο με τα τέρματά του στο 15' και το 53' είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά οι Λουκάκου στο 64' και Ζιλέ στο 71' έστειλαν την αναμέτρηση στα πέναλτι.

Για την Παρτιζάν ευστόχησαν οι: Κλέο, Πέτροβιτς και Στάνκοβιτς, ενώ για τους Βέλγους οι Ζιλέ και Λεγκεάρ είδαν την μπάλα να φτάνει στο πλεκτό.


Η Βέρντερ Βρέμης ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος της αναμέτρησης με την Σαμπντόρια. Οι Ιταλοί έπρεπε να ανατρέψουν το 3 - 1 του πρώτου γύρου και έδειχναν να τα καταφέρνουν μιας και μέχρι το 93' ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Όμως, το γκολ του Ρόσενμπεργκ στο 93' έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ανέλαβε δράση το Πιζάρο, ο οποίος στο 10' του έξτρα χρόνου σημείωσε το δεύτερο γκολ για τους Γερμανούς, στέλνοντας στους... εφτά ουρανούς τους φίλους της ομάδας της Βρέμης.Πιο εύκολο απ' όσο περίμενε η Βασιλεία ήταν το έργο της στο Τίραλσπορ κόντρα στη Σέριφ. Οι Ελβετοί κέρδισαν με 3-0, χάρη στα γκολ των Μάρκο Στρέλερ στο 77' και Αλεξάντερ Φράι στο 80' και 87'.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ κατάφερε να αποκλείσει την σκληροτράχηλη Ζάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ στο 42' μετά το αυτογκόλ του Ντάγκλας ντα Σίλβα, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εράν Ζάχαβι ισοφάρισε για τους Ισραηλινούς και σε συνδυασμό με το 3-2 υπέρ στον πρώτο αγώνα η Χάποελ έγινε η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους.
Τα αποτελέσματα του β' γύρου των play off:
Αγώνες πρωταθλητών:

Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 1-1 (3-2)
(92' Ζάχαβι - 42'αυτ. Ντα Σίλβα)

Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία) - Βασιλεία (Ελβετία) 0-3 (0-1)
(74' Στρέλερ, 80', 87 Φράι)

Άντερλεχτ (Βέλγιο) - Παρτιζάν (Βελιγράδι) 2-2, 1-3πεν. (2-2)
(64' Λουκάκου, 71' Ζιλέ - 15', 53' Κλέο)

Τετάρτη 25 Αυγούστου

Κοπεγχάγη (Δανία) - Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) (1-2)
Ζίλινα (Σλοβακία) - Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) (2-0)

Αγώνες μη πρωταθλητών:

Σεβίλλη (Ισπανία) - Μπράγκα (Πορτογαλία) 3-4 (0-1)
(60' Λουίς Φαμπιάνο, 84' Νάβας, 91' Κανουτέ - 31' Ματέους, 58', 85', 90 Λίμα)

Σαμπντόρια (Ιταλία) - Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία) 3-2 (1-3)
(8', 13' Πατσίνι, 85' Κασάνο - 93' Ρόζενμπεργκ, 100' Πισάρο)


ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ:WWW.SPORTS24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου