Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, αντιδρώντας για την απόφαση του ερασιτέχνη, να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ για τον αγώνα ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τη φάση των play off του Europa League, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και κατέστρεψαν μεγάλο μέρος του αγωνιστικού χώρου. 

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο! Οι οπαδοί του Πανιωνίου χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα του κηπουρού, αλλά και φτυάρια, έσκαψαν λάκκους στο χλοοτάπητα, έσπασαν τους πάγκους και αρκετά καθίσματα, ενώ κατέστρεψαν και τις δύο εστίες!

Ήδη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης έχουν μπει συνεργεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Οι εργασίες θα συνεχιστούν δίχως διακοπή προκειμένου να κερδιθεί η μάχη με το χρόνο...

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό προκειμένου στην περίπτωση που ο επιθεωρητής της UEFA, ανάψει "κόκκινο φως" για τη χρήση της Νέας Σμύρνης, να χρησιμοποιήσει το "Γ. Καραϊσκάκης", χωρίς την παρουσία των οπαδών της.

Πλέον είναι στον "αέρα" και η πρεμιέρα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συζητηθεί το ενδεχόμενο αναζήτησης προσωρινής έδρας.

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου