Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ

Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα φιλοξενήσει -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- τον αγώνα ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα play off του Europa League. Η UEFA έκρινε ακατάλληλο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για λόγους ασφαλείας και η "Ένωση" ξεκίνησε τις διαδικασίες αλλαγής της έδρας. 

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι αξιωματούχοι της UEFA δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ελέγξουν την καταλληλότητα του γηπέδου ή να επιθεωρήσουν τον αγωνιστικό χώρο και το μόνο που έκαναν ήταν να διαβάσουν το φάκελό του. Μετά από μόλις δέκα λεπτά απέρριψαν τη συγκεκριμένη "λύση" και ζήτησαν να μάθουν αν υπάρχει εναλλακτική.

Η διοίκηση του "δικεφάλου" από την πλευρά της, ενημέρωσε την UEFA πως ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ο οποίος από την αρχή ήταν δεκτικός σε αυτή την προοπτική και το μόνο που απομένει είναι η έγκρισή του "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς να έχει τη στήριξη των οπαδών της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρότι έχει πουλήσει περίπου 11.000 διαρκείας και προπωλήσει 2.000 εισιτήρια. Αυτή ήταν η μοναδική προϋπόθεση που έθεσε ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του "σπιτιού" του κυρίως γιατί υπήρχαν φόβοι επεισοδίων. Αντίθετα στο γήπεδο θα δώσουν κανονικά το "παρών" οι οπαδοί της Νταντί Γ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση των "terrors" ασκεί έντονες πιέσεις προς την UEFA για να αναβληθεί ο αγώνας, κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν εκ των πραγμάτων εύκολο να συμβεί, αφού την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου