Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ 59-87

Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν το τζάμπολ του Μουντομπάσκετ, η Εθνική ηττήθηκε με σκορ 87-59 από τις ΗΠΑ και υποχρεώθηκε στην πρώτη της φιλική ήττα, δείχνοντας παράλληλα και κάποιες αδυναμίες της. Ρεκόρ πόντων από τον Τσαρτσαρή.

Εντάξει, ήταν καλύτεροι και νίκησαν... Οι Αμερικανοί επιβλήθηκαν με 87-59 της Εθνικής μας στο τελευταίο φιλικό τεστ των δύο ομάδων πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ και την προσγείωσαν πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της. Αυτο δεν είναι απαραιτήτως κακό, καθώς η Εθνική ήταν αήττητη σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που είχε δώσει. Από την άλλη, η αναμέτρηση κόντρα απέναντι στο σύνολο του Μάικ Σιζέφσκι έδειξε και τις αδυναμίες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Όπως για παράδειγμα η αντίδραση σε άμυνα ζώνης, η έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα σημεία και η ευκολία με την οποία... πούλαγε την μπάλα κόντρα στους ψηλότερους Αμερικανούς που συνεχώς έκλεβαν.

Στα θετικά του αγώνα, η εκπληκτική εμφάνιση του Κώστα Τσαρτσαρή ο οποίος έκανε και ατομικό ρεκόρ πόντων με την Εθνική ομάδα, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 24 πόντους και 7 ριμπάουντ και έδειξε και πάλι πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υπέστη διάστρεμμα πριν την έναρξη του αγώνα και "έδεσε" τα χέρια του Καζλάουσκας ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του ούτε τον Μπουρούση.


Τα δεκάλεπτα: 14-22, 32-42, 44-68, 87-59.
 
Πηγη:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου