Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Περίπου 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν λίγο μετά τις 11:20 μ.μ. του Σαββάτου, τον Σίντνεϊ Γκοβού, στο "Ελ. Βενιζέλος". Ο Γάλλος επιθετικός ο οποίος αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο γνώρισε την αποθέωση από τους "φίλους" του "τριφυλλιού"!
Τον πρώην παίκτη της Λιόν υποδέχθηκαν ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Φάνης Βουτσαράς.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο ξαφνιασμένος από την υποδοχή, Γκοβού, αποκάλυψε κάτι που ήταν ήδη γνωστό. Ότι πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του, έπαιξε το... ψηστήρι που του έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ! "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανήκω πλέον σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός", τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει λέγοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και πολύ καλό μου φίλο".

Ο Γκοβού έφτασε με τα χίλια ζόρια στο τζιπ το οποίο τον περίμενε, ενώ αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο οδηγός του λίγο έλειψε να χάσει το δρόμο προς την έξοδο, αφού παρά λίγο να μπει στο πάρκινγκ μικρής διάρκειας του αεροδρομίου.




ΠΗΓΗ: WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου