Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΤΟ 21 Ο ΝΤΙΟΠ

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα είναι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο 32χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος, πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τρίτος χρόνος θα ενεργοποιηθεί αν ο Ντιόπ τις περιόδους 2010-2011 και 2011-2012, κάνει "γεμάτες" χρονιές.
Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι περίπου 800.000 ευρώ ενώ στο συμβόλαιό του περιλαμβάνονται πολλά μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Ο Ντιόπ θα ξεκινήσει την "κιτρινόμαυρη" καριέρα του φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 21, η οποία είχε μείνει "ορφανή", μετά την απόφαση του Μιχάλη Παυλή, που την φόρεσε πέρσι, να την αφήσει για το αγαπημένο του 11. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 2006 που ο Κώστας Κατσουράνης μεταγράφηκε στην Μπενφίκα, κανένας άλλος παίκτης δεν την φόρεσε ξανά, μέχρι πέρσι και αφού πρώτα ο διεθνής μέσος πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Πλέον το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής, κάτι που ενδέχεται να γίνει αργότερα απόψε και αφού έρθουν πρώτα κάποια έγγραφα από την Πόρτσμουθ. Ο Ντιόπ θα αναχωρήσει την Τρίτη για το Ζέεφελντ προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ...


ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου