Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ανέτοιμος ο ΠΑΟΚ

Αρνητικό αποτέλεσμα είχε απόψε, στο δεύτερο στη σειρά φιλικό παιχνίδι του σε γερμανικό έδαφος, ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε, 3-1, από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με τη βουλγαρική ομάδα να κερδίζει τις εντυπώσεις, σε έναν αγώνα μετρίου επιπέδου. 
Δεν αγωνίστηκαν για τους Θεσσαλονικείς οι διεθνείς Χαλκιάς, Μαλεζάς και Σαλπιγγίδης. Εκτός ήταν και ο Ιβιτς, ο οποίος θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στο δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε επίσης τους Λίνο, Κριστάνο, που εξακολουθούν να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Θεατής... μέρους της αναμέτρησης ήταν και ο Τυνήσιος, Ανίς Μπουσαϊντι, που έφτασε αργά το απόγευμα στη Γερμανία.

Οι Βούλγαροι στο 19' άνοιξαν το σκορ με τον Βιντάνοφ και στο 77' ο Μπαλάφας με αυτογκόλ διπλασίασε τα τέρματα τους. Ο αμυντικός μέσος του "δικεφάλου" του Βορρά δύο λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1 και στο 88', με πέναλτι, ο Μάντσεφ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (78' Γλύκος), Σνάουτσνερ, Τσιρίλο (65' Μπαλάφας), Ζουέλα, Σαβίνι (60' Γεωργίου), Βιτόλο (46' Φωτάκης), Γκαρσία (46' Σορλέν), Φιλομένο (65' Παπάζογλου), Βιεϊρίνια (60' Μίλιεβιτς), Κουτσιανικούλης (46' Αθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς.




ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου