Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Α.Ε.Κ.-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 1-0

Η ΑΕΚ κατέκτησε το διεθνές τουρνουά «Sydney Festival of Football», που διεξήχθη στην Αυστραλία, καθώς επικράτησε και της Ρέιντζερς με 1-0 στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, πέτυχε στο 73ο λεπτό ο Μπερνς με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καράμπελα.

Η «Ένωση» δεν έπιασε ιδιαίτερη υψηλή απόδοση, κάτι λογικό, μιας και έκανε την εμφάνισή της η κούραση από τα δύο προηγούμενα φιλικά, αλλά και τις δυνατές προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι στα δύο προηγούμενα φιλικά τεστ, οι "κιτρινόμαυροι" είχαν επικρατήσει με 5-3 της Σίδνεϊ και με 2-1 της Μπλάκμπερν.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία περίπου 8000 ατόμων στις εξέδρες, με την πλειοψηφία τους να αποτελείται από Έλληνες ομογενείς.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γιάχιτς, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (43' Καφές), Γκέντζογλου, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (46' Τζιμπούρ), Μπλάνκο.
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Ουόλτερ Σμιθ): ΜακΓκρέκορ, Μπουγκέρα, Γουέιρ, Μπροόυντφουτ, Γουαιτάκερ, ΜακΚάλοχ, Εντού, Ντέιβις, Μίλερ, Νέισμιθ, Λάφερτι (29' Φλέκ).

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου