Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, "κεκλεισμένων των θυρών", ο Ολυμπιακός παραχώρησε "λευκή" ισοπαλία στον Εργοτέλη.
Ο Εβαλντ Λίνεν χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τους Αριελ Ιμπαγάσα και Ντένις Ρόμενταλ, που ήταν αρκετά δραστήριος, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα.

Ο αγώνας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και εκτός από την χρηστικότητα που είχε για τους προπονητές, δεν προσέφερε κάτι αξιόλογο. Μάλιστα, η σημαντικότερη φάση ανήκει φιλοξενούμενους, καθώς το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ο Καρέλης στο 71ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πάρντο.

Ο Εβαλντ Λίνεν χρησιμοποίησε τους εξής: Πάρντο, Τοροσίδης (46' Βασιλόγιαννης), Μοντέστο (46' Α.Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης, Σοϊλέδης (46' Ζαϊρί), Γ. Παπαδόπουλος (65' Βάντερσον), Ιμπαγάσα (46' Οσκαρ), Φετφατζίδης (46' Νικλητσιώτης), Ρόμενταλ (46' Κατσικογιάννης), Επστάιν, Μήτρογλου (46' Νταρμπισαϊρ).

Οσον αφορά στον Νίκο Καραγεωργίου, στην αρχή του αγώνα παρέταξε τους Δασκαλάκη, Γιαλούση, Κανδηλάκη, Τζούνιορ, Ολίσε, Ρομάνο, Βίσιο, Χίμπλιγκερ, Χάντι, Μπουντιμίρ, Βερπακόφσκις.

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου