Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ντικούδης: «Δεν έχουμε μιλήσει επίσημα με τον ΠΑΟΚ»


O Δήμος Ντικούδης μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, μίλησε σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, το ενδεχόμενο παραμονής του ή όχι στην ομάδα, μιλώντας και για την προσωπική του απόδοση στους φετινούς αγώνες μπάσκετ.

Ο 35χρονος άσος, που μετά την πολύχρονη και γεμάτη τίτλους εμπειρία του στα γήπεδα, πλέον αγωνίζεται μόνο για να απολαμβάνει το άθλημα, όμως ακόμη δεν είναι σίγουρος αν αυτό το συναίσθημα είναι σε θέση να του το προσφέρει ακόμη μια σεζόν ο «δικέφαλος» του Βορρά.


«Η ομάδα βρίσκεται σε μία καμπή, που πρέπει να μπουν κάποια πράγματα σε μία σειρά και μετά να αρχίσουν να μιλάνε με παίκτες. Δεν είμαι κάποιος που θα θέσω όρους για να μείνω.

Αυτό που μου φάνηκε ελκυστικό τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν η δεδομένη συμμετοχή στην Ευρώπη, συν το ότι θα έκανε ένα ρόστερ ανταγωνιστικό και θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα», ανέφερε σχετικά στον «Libero».

Δε δίστασε βέβαια να παραδεχθεί ότι δέχθηκε κι άλλες προτάσεις τη φετινή χρονιά, ωστόσο ο ίδιος δε δηλώνει «φαν» των αλλαγών διαμέσου της σεζόν, καθώς ήταν ικανοποιημένος με τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ ώστε να αλλάξει πρωτάθλημα και χώρα.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον αν ο ίδιος και ο Καλαμπόκης, ήταν οι δύο παίκτες που κρατούσαν σε ένα υψηλό επίπεδο την ομάδα, αρκέστηκε στο να αναφέρει πως αποτέλεσε ευκαιρία για τους νέους παίκτες η παρουσία τους στην ομάδα, ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκαν στο σημείο που θα μπορούσαν, αφού δεν κατάφεραν να προσφέρουν την ανάλογη βοήθεια.

Ο Έλληνας φόργουορντ, αναφερόμενος στον προπονητή του, Σούλη Μαρκόπουλο, υπογράμμισε :«Ο καθένας έχει τις δικές του αντιλήψεις. Ο κόουτς δουλεύει πολύ, αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν είναι αυτός που θα μπει μέσα, να βάλει τη μπάλα στο καλάθι. Κάποια πράγματα ήταν πέρα από τις δικές του δυνάμεις».

Η φετινή του απόδοση αλλά και ο χρόνος που θα του αναλογούσε στην ομάδα αποτέλεσε για τον ίδιο ένα δύσκολο στοίχημα μπάσκετ ωστόσο παίζεται στο παρκέ κι εκεί απέδειξε ότι επάξια αποτελούσε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της βασικής πεντάδας.

«Δεν περίμενα ότι θα έχω τόσο πολύ χρόνο και τόσο μεγάλες ευθύνες. Στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα και έπρεπε να ανταποκριθώ στο ρόλο μου», σχολίασε ο Ντικούδης, κλείνοντας με το αρνητικό συμπέρασμα ότι η κατάσταση που βρίσκονται σήμερα όχι μόνο οι «ασπρόμαυροι» αλλά και στο σύνολο του το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι αποτέλεσμα της κρίσης, αλλά μίας κακής διαχείρισης τα τελευταία δέκα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου