Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση με Ιμπάνιεθ στον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ αναμένεται σήμερα (17/1) στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και να δρομολογηθούν εξελίξεις σε τρία μέτωπα που αφορούν τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, το πρώτο θέμα που θα τεθεί επί τάπητος είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιθυμεί την παραμονή του Βάσκου τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και σε αυτό το πλαίσιο θα γίνουν συζητήσεις με τον Ιμπάνιεθ προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις της πλευράς Βαλβέρδε.

 Ωστόσο, σε αυτό το θέμα δεν αναμένονται άμεσα οριστικές εξελίξεις, καθώς οι συζητήσεις θα έχουν διερευνητικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά για το αν θα επιτευχθεί συμφωνία σε αυτή τη φάση.

Το δεύτερο ζήτημα στο οποίο θα κληθούν να βρουν λύση Ολυμπιακός και Ιμπάνιεθ είναι η περίπτωση της αποδέσμευσης του Φραν Γιέστε, καθώς ο 32χρονος Ισπανός μέσος δεν έχει ικανοποιήσει με την ως τώρα παρουσία του και η πρόθεση της διοίκησης είναι να απαλλαγεί άμεσα από το συμβόλαιο του παίκτη.

Στη σημερινή συνάντηση με τον Ισπανό μάνατζερ θα αναζητηθεί η «φόρμουλα» προκειμένου οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους πριν από το καλοκαίρι όπου και λήγει επίσημα το συμβόλαιο του Γιέστε.

Τέλος, στο τραπέζι αναμένεται να τεθεί και το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης των «ερυθρολεύκων».

Το στοίχημα της κατάκτησης του εγχώριου πρωταθλήματος σε συνδυασμό με μια επιτυχημένη πορεία στο Europa League οδηγεί τους διοικούντες τον Ολυμπιακό στην αναζήτηση παικτών που θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας και θα προσφέρουν λύσεις ενόψει των υποχρεώσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται να εξεταστούν ενδεχόμενες προτάσεις για παίκτες που θα γίνουν από τον Ισπανό μάνατζερ προς τη διοίκηση.

1 σχόλιο: