Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-3

Με πρωταγωνιστές τους Σίσιτς και Μάντζιο ο ΟΦΗ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-1 του Πανιωνίου.Με πρωταγωνιστές τους Μάντζιο, Σίσιτς και την αμυντική του γραμμή, ο ΟΦΗ πέρασε εύκολα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-1 του Πανιωνίου στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έστησε για ακόμη μια αγωνιστική πολύ καλά την ομάδα του και παίζοντας με αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει το πολύτιμο εκτός έδρας "τρίποντο" και να φτάσει στους 12 βαθμούς. Από την άλλη ο Πανιώνιος για ακόμη μια αγωνιστική ήταν κακός έμεινε στους 8 βαθμούς και χωρίς νίκη ακόμη στην έδρα του.Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο ΟΦΗ έπαιξε πιο έξυπνα και με το αγωνιστικό στυλ που αρέσει στον Νίκο Αναστόπουλο, δηλαδή τις αντεπιθέσεις κάτι που του απέφερε τα δύο πρώτα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος προσπάθησε περισσότερο, κατάφερε να μειώσει, αλλά ο ΟΦΗ και πάλι στηριζόμενος στην πολύ καλή του αμυντική λειτουργία βρήκε τον τρόπο να σημειώσει ένα ακόμη γκολ και να πάρει το πολύ μεγάλο "διπλό" στη Νέα Σμύρνη.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής/Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/ Γεωργιάδης (Κοζάνης), Κουρομπυλιά (Καρδίτσας)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Πετκάκτης (46' Αυλωνίτης), Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Σάμαρης, Κουμόρτζι, Μιλοβάνοβιτς (46' Ρόκας), Σκέμπρι, Κούτσι, Γουνδουλάκης (79' Κολοβός).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς (83' Βερόν), Τ. Λόπεθ, Χ. Λόπεθ (77' Κάται), Σίσιτς, Σουμπίνιο (73' Ρόβας), Μάντζιος.

Κίτρινες κάρτες: Τσότσαλιτς (39', Πανιώνιος), Σιόβας (53', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (67', Πανιώνιος)-Κάλαϊτζιτς (49', ΟΦΗ), Ρόβας (78', ΟΦΗ), Σίσιτς (80', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Κούτσι (66', Πανιώνιος)-Σίσιτς (26', 80', ΟΦΗ), Μάντζιος (36', ΟΦΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου