Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πάει για τερματοφύλακα τον Γενάρη ο Ολυμπιακός

Τα λάθη του Κοστάνσο κόστισαν βαθμούς για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό φαίνονται αποφασισμένοι να αγοράσουν τερματοφύλακα την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.Παρά τη στήριξη του κόσμου, του προπονητή και της διοίκησης, τα λάθη του Φράνκο Κοστάνσο δεν λένε να σταματήσουν και στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν δύο πολύτιμοι βαθμοί στο πρωτάθλημα.

Για ατύχημα έκανε λόγο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που έβλεπε τον Νίκο Αναστασόπουλο να ετοιμάζεται να πιει τα... κρασάκια του και να μιλά για "ολυμπιακοφροσύνη"Ο Αργεντινός έκανε μια... τραγική έξοδο κόντρα στην Κρητική ομάδα, με αποτέλεσμα ο Μάντζιος να μειώσει σε 2-1 και να ανοίξει το δρόμο για το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε ο ΟΦΗ στο "Καραϊσκάκης".

Κακά τα ψέματα, αυτή η γκέλα του Κοστάνσο που έφερε και γκέλα στην ομάδα του, ήταν σημαντική, αφού ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να "πετάει" έτσι βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Το ρεκόρ των 17 νικών "έσπασε" από ένα λάθος (μα τι λάθος).

Δεν είναι μονάχα το σημερινό που φέρνει απογοήτευση για τον Αργεντινό στον Πειραιά, αφού είναι γεγονός πως δεν έχει δείξει σταθερότητα σε κανένα από τα ματς που έχει παίξει (9) και όποτε η μπάλα καταλήγει στα χέρια του υπάρχει μια γενική ανακούφιση. Κατά τ' άλλα, η ηρεμία λείπει όταν η μπάλα φτάνει σ' αυτόν, αφού δεν εμπνέει σιγουριά.

Όλα αυτά, τα έχουν αντιληφθεί στον Ολυμπιακό και έχουν αποφασίσει πως θα αποκτήσουν τερματοφύλακα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτή τη στιγμή, κάτι τέτοιο μοιάζει σίγουρο. Μέχρι τότε βέβαια, ο Κοστάνσο θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την "ερυθρόλευκη" εστία, όποτε του το ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον ΟΦΗ, πως θα συνεχίσει να πιστεύει στον Αργεντινό και αναμένεται να τον δούμε και στο εκτός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ένας από τους υποψήφιους πορτιέρο είναι και ο Ρόι Κάρολ του ΟΦΗ. Ο Βορειοϊρλανδός ήταν θετικός στο "Καραϊσκάκης" ενώ έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (αποκορύφωμα στην Τούμπα).

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα εξετάσουν την περίπτωση του έμπειρου γκολκίπερ, που έχει θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ και προσαρμόστηκε εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου