Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-6

Ο Μπαλοτέλι μετά το σπίτι του έκαψε και αυτό της ManUtd, καθώς με δύο γκολ οδήγησε την Σίτι σε σπουδαία νίκη με 6-1 μέσα στο "Ολντ Τράφορντ".H Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον η κυρίαρχος του Μάντσεστερ, καθώς νίκησε με 6-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και την άφησε πέντε βαθμούς πίσω της.Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ και μετά το δικό του σπίτι, έκαψε και αυτό της ManUtd!Όσον αφορά στους άλλους σκόρερ των "πολιτών", δύο γκολ ακόμη πέτυχε και ο Ντζέκο και από ένα οι Αγκουέρο και Νταβίντ Σίλβα.

Ο Μπαλοτέλι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 22' με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την πάσα του Τζέιμς Μίλνερ, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει ο Νταβίντ Σίλβα και έδειξε την μπλούζα του που έγραφε "WHY ALLWAYS ME?" (γιατί πάντα εγώ;).

Ακριβώς ίδιοι ήταν οι πρωταγωνιστές και με την ίδια σειρά και στο 2-0 στο 60', ενώ το 0-3 έκανε ο Αγκουέρο από πάσα του Μάικα Ρίτσαρντς, από προσπάθεια του Μπάρι.

Η αποβολή του Έβανς

Ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 0-1, ο Μπαλοτέλι κέρδισε την αποβολή του Τζόνι Έβανς, ο οποίος τον ανέτρεψε ενώ ήταν τελευταίος παίκτης και ο Ιταλός σε προφανή θέση για γκολ και η ManUtd έμεινε με 10 παίκτες στο 47'.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μείωσε στο 81' με τον Ντάρεν Φλέτσερ να σκοράρει με όμορφο φαλτσαριστό πλασέ, μετά το "1-2" με τον Χαβιέρ Ερνάντες.

Μάλλον ο Φέργκιουσον θα εύχεται να μην είχε μειώσει η ομάδα, καθώς η Σίτι πέτυχε άλλα 3 γκολ στα τελευταία λεπτά.

Στο 89' ο Ντζέκο πέτυχε το 4ο γκολ των "πολιτών" και με δύο αντεπιθέσεις πέτυχε το 5ο ο Σίλβα στο 90' και το 6ο ο Ντζέκο στο 92', διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Από το 1930

Η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δεχτεί πάνω από 5 γκολ, ήταν το Σεπτέμβρη του 1930, όταν είχε χάσει από την Νιούκαστλ με 4-7.

Φέτος η ManUtd έριξε 8 γκολ στην Άρσεναλ και πριν 4 χρόνια είχε ρίξει 7 γκολ στην Ρόμα, έτσι ήρθε η ώρα να πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο...

MANUTD: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Φλέτσερ, Άντερσον (65' Φιλ Τζόουνς), Νανί (66' Χαβιέρ Ερνάντες), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Μίλνερ (89' Κολάροβ), Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο (75' Νασρί), Μπαλοτέλι (70' Ντζέκο).

Ξανά την λύση η Φαν Πέρσι

Η Άρσεναλ νίκησε με 3-1 την Στόουκ στο Λονδίνο, αλλά χρειάστηκε να έρθει ο Ρόμπιν φαν Πέρσι από τον πάγκο για να δώσει ξανά την λύση.

Οι "κανονιέρηδες" προηγήθηκαν με τον Ζερβινιό και ο Κράουτς ισοφάρισε για σκοράρει στο 73' και το 82' ο Φαν Πέρσι και σώσει ξανά την ομάδα, όπως και την προηγούμενη με την Σάντερλαντ (πάλι δύο γκολ).

Οι συνθέσεις

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Ντζουρού, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Σονγκ, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Ζερβινιό, Σαμάκ.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Άντι Γουΐλκινσον, Σόκρος, Άπσον, Μαρκ Γουΐλσον, Ντέλαπ, Γουΐλαν, Γουάιτχεντ, Εθέρινγκτον, Γουόλτερς, Κράουτς.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Γκριγκέρα, Μπέιρντ, Χάνγκελαντ, Γιον Άρνε Ρίισε, Σίντγουελ, Ντάνι Μέρφι, Ντεμπελέ, Ντέμπσεϊ, Ζαμόρα, Άντριου Τζόνσον.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Τζαγκιέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, Ρόντγουελ, Φιλ Νέβιλ, Λίον Όσμαν, Ντρέντε, Φελαϊνί, Βέλλιος.








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου