Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κρίμα για τον ΠΑΟΚ, απογοήτευση η ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε, προσπάθησε είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο την Τότεναμ (0-0), ενώ η ΑΕΚ ήταν επιεικώς απογοητευτική και ηττήθηκε με 4-1 από την Άντερλεχτ.Δύο πέναλτι, ένα γκολ που δεν μέτρησε, ένα δοκάρι και ένας βαθμός για τον ΠΑΟΚ στο 0-0 με την Τότεναμ. Ατυχοι Λίνο, Ιβιτς, "άσφαιρος" ο Κλάους ωστόσο η ισοπαλία με τους "σπερς" είναι σημαντική.

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στο πρώτο της ματς για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με την Άντερλεχτ να επικρατεί με 4-1. Σε πολύ κακή μέρα η άμυνα της Ένωσης, επιεικώς απαράδεκτη.Πάλεψε, προσπάθησε, σκόραρε ωστόσο δεν πήρε την νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τότεναμ. Το τελικό 0-0 μπορεί να χαρακτηρίζεται θετικό αποτέλεσμα με βάση το μέγεθος του ονόματος του αντίπαλου, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη.

Στο 32' ο Λίνο εκτέλεσε πέναλτι και ευστόχησε βάζοντας "φωτιά" στην κατάμεστη Τούμπα, ωστόσο ο Σέρβος Μάζιτς έδειξε επανάληψη. Την δεύτερη φορά ο Βραζιλιάνος μπακ πλάσαρε άουτ. Δοκάρι στις καθυστερήσεις του ματς ο έτερος άτυχος Ιβιτς.

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα

Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά η τραγική εμφάνιση της αμυντικής λειτουργίας των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ, δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο γνωρίζοντας για 3η φορά σε 9 ματς την ήττα από την Άντερλεχτ με 4-1.

Παιδικά λάθη στην άμυνα του δικεφάλου, καθόλου συγκέντρωση από όλους τους παίκτες στην συγκεκριμένη γραμμή αλλά και γενικά στο σύνολο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσιολογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου