Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Τρία γκολ και τρία δοκάρια για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκα. Σαριέγκι, Τοτσέ και Λέτο οι σκόρερ.Την κορυφή της βαθμολογίας απολαμβάνει από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, διατηρώντας την εκπληκτική του παράδοση κόντρα στους Ηπειρώτες.

Σαριέγκι, Τοτσέ και Λέτο οι σκόρερ των νικητών που είχαν ξεσπάσματα καλά στο παιχνίδι τους ενώ δεν έλειψαν και τα αμυντικά λάθη με τα οποία ο Μπακαγιόκο μείωσε σε 2-1 στο 68'.Οι "πράσινοι" που είχαν την στήριξη περίπου 20.000 οπαδών τους από τα πρώτα λεπτά μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και άνοιξαν γρήγορα το σκορ με τον Σαριέγκι. Το 2-0 λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους με τον Τοτσέ έδειχνε πως θα ήταν αρκετό για την επανάληψη.

Ωστόσο μετά από τραγικό λάθος του Ζέκα ο Μπακαγιόκο μείωσε στο 68' σε 2-1 ωστόσο οι γηπεδούχοι και παρά την ατυχία και αστοχία με τα τρία δοκάρια (Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο) πέτυχαν το τελικό 3-1 με τον Λέτο και πήραν το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Αλεξέας Ηλίας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος Παναγιώτης (Ηλείας)

Κίτρινες: Κατσουράνης, Καραγκούνης / Ντε Βινσέντι, Πάντος

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Κατσουράνης, Κλέιτον (72' Καραγκούνης), Ζέκα, Λέτο, Κουίνσι (79' Μαυρίας), Τοτσέ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Φεγκρούς (59' λ.τρ. Κηπουρός), Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λιλά (21' λ. τρ. Μιχαήλ), Μπεσέρα, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (67' Τζανής), Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, Γεωργίου.






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου