Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-0

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.Πιο εύκολο έργο από ότι αρχικά φαινόταν είχε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς ο "δικέφαλος του βορρά" επικράτησε με 3-0 της Ένωσης στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι είναι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ που έμεινε στους 6, δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στον αγώνα και για ακόμη μια φορά η άμυνά της ήταν σε πολύ κακή βραδιά.Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΚ, ήταν κατά πολύ καλύτερος σε όλες τις γραμμές και πέτυχε εύκολα τρία τέρματα. Από την άλλη η ΑΕΚ για ακόμη μια φορά έδειξε πως η άμυνά της θα είναι η φετινή αχίλλειος πτέρνα της, με πολλά λάθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε στο ματς τους Γκερέιρο και Μπελέκ σε μια προσπάθεια να αλλάξει την ομάδα του προς το καλύτερο. Ναι μεν η ΑΕΚ ισορρόπησε το ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και κράτησε σχετικά εύκολα το 3-0 υπέρ του, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης (65' Σπαντάσιο), Βιεϊρίνια (84' Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (77΄Γεωργιάδης).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Γεωργέας (61' λ. τρ. Χ. Κάρλος), Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Βάργκας, Μάκος, Κάλα (46' Μπελέκ), Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος (46' Γκερέιρο).

Κίτρινες κάρτες: Κρέσιτς (21', ΠΑΟΚ), Αρίας (60', ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (75', ΠΑΟΚ)-Καράμπελας (17', ΑΕΚ), Βάργκας (26', ΑΕΚ), Δέλλας (37', ΑΕΚ), Καλά (44', ΑΕΚ), Μάκος (88', ΑΕΚ)

Σκόρερ: Βιεϊρίνια (16', ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (37', ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (45+1', ΑΕΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου