Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-1

"Ζωντανός" σε ένα παιχνίδι που από το τρίτο λεπτό έδειχνε να είναι εις βάρος του έμεινε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι μετά το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι που έμειναν με δέκα παίκτες από το 3' λόγω της αποβολής του Καρνέζη, ισοφάρισαν το γκολ του Μήτρογλου (53') με τον Λέτο στο 86'.
Πολύτιμο βαθμό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου πήρε ο Παναθηναϊκός με τις συγκυρίες στο ματς να είναι αρνητικές από το ξεκίνημα. Μετά την αποβολή του Καρνέζη στο 3' οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τρόπο παιχνιδιού και παρόλο που έμειναν πίσω στο σκορ στο 53' από το γκολ του Μήτρογλου, είχαν την εμπειρία και τις δυνάμεις να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Λέτο τέσσερα λεπτά πριν την λήξη.Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, παρέταξε την ενδεκάδα του ο Γιώργος Δώνης ο οποίος δεν είχε στην διάθεσή του, τον Γουέιν Τόμας και την θέση του πήρε ο νεαρός Παναγιώτης Μπάλλας. Κάτω από τα δοκάρια ήταν και πάλι ο Ιτάνζ με την αμυντική του γραμμή να είναι οι Σκόνδρας και Γιαννούλης στα άκρα με τους Φυτανίδη και Ζουέλα κεντρικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή οι Τάτος, Καραγκούνης, Μπάλλας ενώ η τριάδα μπροστά τους ήταν οι Επστάιν και Πίτου Γκαρσία στις πτέρυγες στηρίζοντας τον Κώστα Μήτρογλου στην γραμμή της επίθεσης.

Στην πλευρά των φιλοξενούμενων, η απρόσμενη εξέλιξη με τον Κοτσόλη άλλαξε τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα που παρέταξε τον Καρνέζη βασικό και επιστράτευσε τον νεαρό Καπίνο για αναπληρωματικό. Σε ότι αφορά την άμυνα και σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Βύντρα και Ιωαννίδης ήταν εκτός και στα άκρα ήταν οι Καντέ και Σεϊταρίδης ενώ κεντρικό δίδυμο οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι.

Στην μεσαία γραμμή επέστρεψε ο Σιμάο σε ρόλο κόφτη με τους Κατσουράνη και Ζέκα μπροστά του. Η επιθετική τριάδα απαρτίζονταν από τους Λέτο και Κουίνσι στα άκρα με τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Γιαννούλης, Μπάλλας (76' Μακρής), Τάτος, Επστάιν, Καραγκούνης, Μήτρογλου (86' Αναστασάκος), Πίτου Γκαρσία (66' Δημούτσος).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης (46' Βύντρα), Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο (4' Καπίνο), Κατσουράνης, Ζέκα, Λέτο, Κουίνσι, Τοτσέ (58' Ρούντολφ).







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου