Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Άρης - Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος με τον Μήτρογλου να σκοράρει στο 19ο λεπτό πέρασε με νίκη από το Κλεάνθης Βικελίδης. Με 10 παίκτες ο Άρης στο δεύτερο μέρος.Ο Άρης συνέχισε τις προβληματικές του εμφανίσεις και για ακόμα μία φορά η άμυνα του τον πρόδωσε με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, εντυπωσιακό σε ορισμένες φορές, κατόρθωσε να σκοράρει με τον Κώστα Μήτρογλου που τον τελευταίο ένα χρόνο βλέπει κίτρινο και κάτι παθαίνει!

Για τον Άρη αξίζει να πούμε πως ο Καρίμ Σολτάνι αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου, αφού πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο του Ντένις Επστάιν. Αυτή η φάση, όπως δήλωσε και ο κ. Τσιώλης, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Διαιτητής: Η. Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Χ. Ακρίβος, Δ. Μπιτσίδης (Αθηνών)
4ος: Ι. Δελφάκης (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Α. Σίπκας (Φλώρινας)

Άρης (Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ (Τοπούζης 78'), Σολτάνι, Τόχα (Καζναφέρης 29'), Τσέζαρεκ, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο (Πρίττας 89'), Καπετάνος, Λαζαρίδης

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδη, Τάτος (Σφακιανάκης 68'), Επστάιν, Καραγκούνης (Μπέλιτς 59'), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (Δημούτσος 73').

Κάρτες: Σολτάνι (45+ κόκκινη), Επστάιν (45+ κίτρινη), Τσέζαρεκ (45+ κίτρινη), Φατί (64' κίτρινη), Ιτάνς (84' κίτρινη)

Σκόρερ: Μήτρογλου 19'







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου