Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Το «εργαλείο» Γκέργκελι στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του και σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Ρούντολφ Γκέργκελι.

Κάτω από τρομερή μυστικότητα άνθρωπος της «πράσινης» ΠΑΕ βρέθηκε στη Βουδαπέστη, όπου βρίσκεται ο 26χρονος επιθετικός με την εθνική Ουγγαρία και τον έπεισε να ντυθεί στα «πράσινα», βγάζοντας εις πέρας το στοίχημα που είχαν βάλει από τον ελληνικό σύλλογο.

Σε αυτό βέβαια το στοίχημα αποτελέσματα θετικά βοήθησε να έχει η θετική προηγουμένως απάντηση της Τζένοα για παραχώρηση του παίκτη ως δανεικού για έναν χρόνο, κίνηση που, όπως υπογράφει ο άλλοτε προπονητής του «τριφυλλιού» και νυν του ιταλικού συλλόγου, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, θα ανταμείψει τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ταχύτητά του θα δείτε ότι μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Είναι ένα καλό εργαλείο στο ρόστερ της ομάδας».

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές παρότι ήδη έχει ακουστεί ότι η ομάδα της Παιανίας «άφησε» στο ταμείο της Τζένοα 300 χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου