Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ναβάρο: «Χαρούμενος στην Τρίπολη»

Μπορεί η Τρίπολη να μη θυμίζει Ισπανία και το ελληνικό πρωτάθλημα να έχει διαφορετικά συστήματα από την Primera Division, αλλά ο Χίμο Ναβάρο είναι χαρούμενος με την επιλογή του και πιστεύει σε μία καλή χρονιά με τον Αστέρα.

«Η νέα μου ομάδα αποτελείται από καλούς παίκτες και είναι ποιοτική. Έχουμε μεγάλη θέληση να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να χαροποιούμε τον κόσμο του Αστέρα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που σκεφτόμαστε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τρίπολη, αν και το μέρος δεν έχει πολλές ομοιότητες με την Ισπανία.

Στην Ισπανία υπάρχουν ομάδες που παίζουν διαφορετικά συστήματα. Υπάρχουν ομάδες επιθετικές, ομάδες που βασίζονται στις αντεπιθέσεις. Εδώ στην Ελλάδα δεν έχω ακόμα δει πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο και εδώ έχει πολύ ενδιαφέρον αν και βασhttp://www.blogger.com/img/blank.gifίζεται πιο πολύ στη δύναμη και στη φυσική κατάσταση», δήλωσε στην ιστοσελίδα arcadiasports.gr.

Το μεγαλύτερο στοίχημα για τον 23χρονο χαφ είναι να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μία ξένης γλώσσας… «Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω στην Ελλάδα είναι το θέμα της γλώσσας. Με τη βοήθεια όμως των ανθρώπων της ομάδας πιστεύω ότι σιγά σιγά θα προσαρμοστώ καλύτερα».

Όσο για την πρεμιέρα στη Superleague στοίχημα για την ομάδα της Αρκαδίας είναι να τη βρει καθόλα έτοιμη, και ο Ναβάρο φαίνεται σίγουρος γι’ αυτό.

«Δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε πολύ χρόνο. Υπάρχει όρεξη για δουλειά, θέληση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ένα καλά οργανωμένο σωματείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου