Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Από 3 Γκόμεθ και Κυργιάκος

Η Μπάγερν ανέβηκε στην κορυφή με χατ-τρικ του Μάριο Γκόμεθ, ενώ έφαγε 3 γκολ η Βόλφσμπουργκ στο ντεμπούτο του Σωτήρη Κυργιάκου.Με χατ-τρικ του Μάριο Γκόμεθ η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 3-0 μέσα στην έδρα της Κάιζερλαουτερν και ανέβηκε στην κορυφή, έστω και προσωρινά.

Ο Γερμανοϊσπανός στράικερ πέτυχε τα πρώτα γκολ με πέναλτι στο 37' και το 55', ενώ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 69' από πάσα του Τόμας Μίλερ.Ο Σωτήρης Κυργιάκος έκανε το ντεμπούτο του με την Βόλφσμπουργκ, η οποία όμως έχασε με 0-3 στην έδρα της Φράιμπουργκ.

Βασικός ήταν επίσης ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για την Βέρντερ, η οποία νίκησε με 2-1 κάνοντας ανατροπή στην έδρα της Χόφενχαϊμ και είναι μαζί στην κορυφή με την Μπάγερν.

Όσον αφορά στους Έλληνες της Κάιζερλαουτερν, ο Πέτσος ήταν βασικός και ο Φορτούνης έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στην Μπάγερν.

Μόνο στην τελευταία θέση έμεινε το Αμβούργο, χάνοντας στην έδρα του με 3-4 από την Κολωνία, στην οποία χάρισε την νίκη στο 88' ΜακΚένα, ενώ είχε ισοφαρίσει στο 84' ο Κλέμενς για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Τραπ, Ντικ, Ρόντνεϊ, Άμεντικ, Γέσεν, Πέτσος, Βαλχ, Τίφερτ, Ντε Βιτ, Ιλίτσεβιτς, Σεχτέρ.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ζερόμ Μπόατενγκ, Βαν Μπούιτεν, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Τιμοστσούκ, Σβάινσταϊγκερ, Αλάμπα, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεθ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Νίκου, Μπαρτ, Κρμας, Μπάστιανς, Σούστερ, Φλουμ, Μακιαντί, Γεντρίσεκ, Ράιζινγκερ, Παπίς Σισέ.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Οχς, Μάντλουνγκ, Κυργιάκος, Μάρσελ Σέφερ, Τρες, Ζοσουέ, Χασέμπε, Χίτσλσπεργκερ, Χέλμες, Μάντζουκιτς.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Στάρκε, Μπεκ, Βόρσα, Κόμπερ, Μπράαφχαϊντ, Ρούντι, Σαλίχοβιτς, Φάμπιαν Τζόνσον, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ομπάσι, Μπάμπελ.
ΒΕΡΝΤΕΡ: Βίσε, Παπασταθόπουλος, Μέρτεζακερ, Βολφ, Σμιτς, Μπάργκφρεντε, Φριτς, Άαρον Χαντ, Μαρίν, Πισάρο, Αρναούτοβιτς.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Ρακόβσκι, Τσάντλερ, Βόλσαϊντ, Τιμ Κλόζε, Πινόλα, Σίμονς, Χέγκελερ, Βίσμαϊερ, Αλμόγκ Κοέν, Άιγκλερ, Πέχαρτ.
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γεντς, Κάλσεν-Μπράκεν, Σανκό, Ντε Ρουκ, Ντάβιντς, Χοσογκάι, Σινκάλα, Ντζενγκ, Μπάιερ, Μπέλινγκχαουζεν, Μέλντερς.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντίκμαϊερ, Βέστερμαν, Ράικοβιτς, Αόγκο, Γιαρόλιμ, Τέσε, Σον, Σκιέλμπρεντ, Γιάνσεν, Πέτριτς.
ΚΟΛΩΝΙΑ: Βάρντοβιτς, Μπρέκο, Σερένο, Ζερομέλ, Αντρεζίνιο, Λάνιγκ, Ρίτερ, Τσιχί, Πέσκο, Γιάγιαλο, Νοβάκοβιτς.









πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου