Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας στα Γιάννενα μεταξύ του ΠΑΣ και του Άρη για την 1η αγωνιστική της Superleague. Δύο δοκάρια στην ίδια φάση οι "κιτρινοι".
Από έναν βαθμό πήραν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων οι "Ζωσιμάδες".

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση (38') με τους Τόχα και Καπετάνο. Από την άλλη ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε πως ακόμη θέλει δουλειά.Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό κυρίως από την πλευρά του Άρη, ο οποίος μπήκε δυνατά και πίεσε πολύ ψηλά και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ κυρίως με τον Καστίγιο και το διπλό δοκάρι των Τόχα και Καπετάνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ήταν αυτό που ανέβασε την απόδοσή του και ισορρόπησε την αναμέτρηση, αλλά ο Άρης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό στην πρώτη αγωνιστική.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Τρύφων (Δράμας), Γρεβένης (Χαλκιδικής).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86' Τζημόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (80' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66' Γεωργίου).

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Τόχα (61' Αγγελούδης), Νέτο, Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο (90' Παπαστεριανός).

Κίτρινες κάρτες: Μπουζίντ (28', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (72', ΠΑΣ Γιάννινα)-Μισέλ (34', Άρης), Φατί (64', Άρης), Καπετάνος (76', Άρης)

Σκόρερ:-

Καλύτερος ο Άρης και με "διπλό" δοκάρι

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη στο πρώτο μέρος ήταν μόλις στο 2ο λεπτό, όταν από κεφαλιά του Καπετάνου ο Φεγκρούς μπλόκαρε την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα (4'), ο Νέτο μπήκε στην περιοχή, ο Κώτσιος φαίνεται να τον ανατρέπει, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στο 7΄ο Καστίγιο μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ έκανε το σουτ, αλλά ο Φεργκούς και πάλι ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Πέντε λεπτά αργότερα (12') πάλι ο Καστίγιο με σουτ στην κίνηση από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν στο 30' όταν από το μακρινό σουτ του Κειτά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου πάντως ήταν για τον Άρη στο 38', όταν ο Τόχα αρχικά και ο Καπετάνος στην συνέχεια στην ίδια φάση έστειλαν την μπάλα δύο φορές στο κάθετο δοκάρι του Φεγκρούς.

Ισορρόπησε στο δεύτερο ο ΠΑΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα και ισορρόπησε την αναμέτρηση.

Στο 56΄ο Μπακαγιόκο μπήκε στην περιοχή του Άρη, όμως καθυστέρησε και τελικά κόπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Τζάνης πρόλαβε τον Σηφάκη που έκανε λανθασμένη έξοδο, όμως από πολύ πλάγια δεν κατάφερε να σκοράρει στέλονοντας την μπάλα άουτ.

Στο 74΄, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του ΠΑΣ, ενώ στο 87' ο Ζαϊρί έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν στο 90’ για τον ΠΑΣ, όταν ο Μπακαγιόκο έκανε το δυνατό σουτ με τον Σηφάκη να διώχνει με υπερένταση.

Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τριτσώνη με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου