Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Συμφώνησαν Λάτσιο και Σισέ


Σε συμφωνία με την ιταλική Λάτσιο ήρθε ο Τζιμπρίλ Σισέ αφού οι "λατσιάλι" ανέβασαν την προσφορά τους στον Γάλλο άσο στο 2.100.000 ευρώ. Για συμφωνία στα 6.000.000 με τον Παναθηναϊκό γράφουν οι Ιταλοί πως ήρθε ο σύλλογος της Ρώμης.Σε συμφωνία με την ιταλική Λάτσιο ήρθε ο Τζιμπρίλ Σισέ αφού ο σύλλογος της Ρώμης την ύστατη ώρα ανέβασε την προσφορά του στον Γάλλο επιθετικό στα 2.100.000 ευρώ.
Απομένει μόνο η συμφωνία των δύο συλλόγων για να γίνει κάτοικος Ρώμης ο Γάλλος σταρ, με τους Ιταλούς ωστόσο να μιλούν για θετική έκβαση με το ποσό να φτάνει τα 6.000.000.Τις τελευταίες ώρες του περνάει στην Παιανία ο Τζιμπρίλ Σισέ που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λάτσιο και την Serie A.

Οι "λατσιάλι" και ο Σισέ έδωσαν τελικά τα χέρια αφού οι Ιταλοί ανέβασαν την προσφορά τους στο 2.100.000 ευρώ από 1.700.000 και ο Σισέ είπε το πολυπόθητο "ναι".

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως ο εκπρόσωπος του Γάλλου άσου, Φελίπ Πιολά,αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πελάτη του στη Λάτσιο και εν συνεχεία θα τον ακολουθήσει και ο άσος του Παναθηναϊκού για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στα 6.000.000 αναφέρουν οι Ιταλοί η συμφωνία των δύο ομάδων

Για το θέμα αυτό και την περίπτωση της συμφωνίας των δύο ομάδων, η "Corriere dello Sport" ανέφερε με βεβαιότητα πως ο Γάλλος άσος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το "τριφύλλι".

Η ιταλική εφημερίδα επκαλείται πως ο παίκτης έχει έρθει σε προφορική επικοινωνία με τη Λάτσιο και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του, κάτι που επιβεβαιώνεται για την ώρα.

Στο κείμενο αναφέρεται μάλιστα πως επήλθε συμφωνία της Λάτσιο με τον Παναθηναϊκό στα 6.000.000, ενώ φαίνεται πως η καθυστέρηση που παρατηρείται στην υπόθεση οφείλεται στο ότι η Λάτσιο δεν έχει ακόμη καταφέρει να παραχωρήσει τον Τομάζο Ρόκι στην Πάρμα ή την Τζένοα.

Πλέον, απομένει να δούμε και από τον Παναθηναϊκό τι μέλι γενέσθαι με το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν μετά από δύο σπουδαία χρόνια καριέρας με το "τριφύλλι" στο στήθος.


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου