Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός - Μπρέντα 1-2


Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στο τέταρτο φιλικό του, με θύτη την Μπρέντα (2-1). Εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι", τα έκαναν "μούσκεμα" στο δεύτερο, όπου τους τιμώρησε ο νεαρός Σχαλκ.
Γήπεδο: "Rat Verlegh Stadion"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βαλβέρδε): Δασκαλάκης, Μανιάτης, Παπάζογλου (74' Παπαδόπουλος), Μαρκάνο (81' Ουρτάδο), Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (66' Σουμπίνιο), Γκρμπιτς (74' Κατάι), Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς (74' Πάντελιτς)

ΜΠΡΕΝΤΑ (Κάρελσε): Τεν Ρόουβελαρ, Κούντερς, Χόρτερ, Λάουκς (46' Μποτέγκιν), Μπάους, Μπονεβάτσια (61' Μπαϊράμ), Γκούντελ, Σχίλντερ, Λούρλινγκ, Γιόζεφζον (70' Σχαλκ), Αμόα

Γκολ: 39' Μιραλάς / 73', 81' Σχαλκ

Κίτρινες κάρτες: Παπάζογλου, Μοδέστο / Χόρτερ

Ο αγώνας

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καταιγιστικοί στο α' μέρος, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις τους. Μπορεί το πρώτο δεκάλεπτο να είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Στο 15ο λεπτό, η ομαδικότητα των Ιμπαγάσα και Φουστέρ έφερε σε πλεονεκτική θέση τον Γκρμπιτς από δεξιά, αλλά ο νεαρός Μαυροβούνιος μάλλον υπερέβαλε δοκιμάζοντας να σκοράρει με το εξωτερικό φάλτσο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιραλάς άρχισε τα "κόλπα" του, καθώς με εξαιρετική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους, έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά σούταρε πάνω στον Τεν Ρόουβελαρ. Στην εξέλιξη της φάσης, οι αμυντικοί της Μπρέντα έχασαν την μπάλα και ο Ιμπαγάσα που καραδοκούσε, δοκίμασε να νικήσει με κοντινό πλασέ τον Τεν Ρόουβελαρ, αλλά ο Ολλανδός τερματοφύλακας αντιλήφθηκε γρήγορα τη φάση και απομάκρυνε με τα πόδια.
Από εκεί και πέρα συνεχίστηκε το "πάρτι" των Πειραιωτών στην αντίπαλη περιοχή. Στο 31ο λεπτό ο Μιραλάς έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Φετφατζίδης τον βρήκε με πολύ ωραία πάσα μόνο του μέσα στην περιοχή της Μπρέντα, αλλά ο Βέλγος καθυστέρησε και όταν τελικά αποφάσισε να σουτάρει με το αριστερό, σημάδεψε τα χέρια του Τεν Ρόουβελαρ.
Δύο λεπτά αργότερα, ένα νέο λάθος στην άμυνα των Ολλανδών έφερε τον Γκρμπιτς μόνο του από δεξιά, να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Φουστέρ, που πρόλαβε να πλασάρει, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 39ο λεπτό. Ένα γκολ που ουσιαστικά ξεκίνησε από την άμυνα των "ερυθρολεύκων", αφού μία έγκαιρη απομάκρυνση του Παπάζογλου κατέληξε σε ιδανική πάσα για τον Φετφατζίδη, που με τη σειρά του τροφοδότησε για άλλη μία φορά τον Μιραλάς, ο οποίος αυτή τη φορά τέλειωσε έξυπνα τη φάση, πλασάροντας πάνω από τον Τεν Ρόουβελαρ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Μπρέντα.

Η μόνη αξιόλογη ευκαιρία για τους "αρουραίους" (προσωνύμιο της Μπρέντα) σημειώθηκε στο 26ο λεπτό, όταν σε μία από τις ελάχιστες επελάσεις του Χόρτερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Γκούντελ, που προσπάθησε με ένα δύσκολο σουτ να νικήσει τον Δασκαλάκη, που όμως είχε τοποθετηθεί σωστά και μάζεψε την μπάλα στην κλειστή του γωνία.








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου