Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Λίνο: «Καλή χρονιά αλλά χωρίς τίτλο»


Δώρα πολλά είχε στις βαλίτσες του φεύγοντας για τις διακοπές του στη Βραζιλία ο Λίνο, κανέναν όμως τίτλο, όπως προμήνυε η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Για τον ΠΑΟΚ βασικός στόχος όλη τη χρονιά ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου. Ο αποκλεισμός του ωστόσο στα ημιτελικά έφερε αρνητικά σε αυτό το στοίχημα νέα, αφήνοντας πίκρα και για φινάλε μερικές καλές στιγμές, στο σύνολο της, αλλά καμία διάκριση.

«Περίμενα περισσότερα από αυτή τη χρονιά και κυρίως έναν τίτλο. Είναι πολύ μεγάλη η πίκρα που άφησε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, η χρονιά ήταν καλή, αλλά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πιστεύω με πολλή δουλειά τη νέα χρονιά να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση ενός τίτλου», σχολίασε ο 33χρονος αμυντικός κατά την αναχώρηση του για την πατρίδα του.

Η χρονιά βέβαια δεν ήταν η ιδανική και για τον ίδιο τον Βραζιλιάνο, αφού ο σοβαρός τραυματισμός του τον άφησε εκτός γηπέδων και ρυθμού για μεγάλο διάστημα, γεγονός που στέρησε πολλές από τις δυνατότητες του στην αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων».

Το δικό του στο ποδόσφαιρο στοίχημα πλέον είναι να επιστρέψει ξεκούραστος και έτοιμος για ένα καλύτερο ξεκίνημα ενόψει της νέας σεζόν.

«Δεν ήταν η καλύτερη σεζόν για μένα. Πέρσι το καλοκαίρι είχα ένα δύσκολο και περίπλοκο χειρουργείο, άργησα να επανέλθω, έχασα την προετοιμασία και δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όσο θα ήθελα. Στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν άρχισα να βρίσκω το ρυθμό μου και πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα δείτε τον πραγματικό εαυτό μου».

Όσο για τους στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής και των μετόπισθεν, Πάμπλο Κοντρέρας και Γκαρσία, αντίστοιχα, δε συντρέχει καμία ανησυχία αποχώρησης τους, σύμφωνα με τον Λίνο.

«Πιστεύω ότι η ίδια παρέα θα παραμείνει. Όλοι σήμερα σκεφτόμαστε ότι θα φύγουμε διακοπές και ότι θα επιστρέψουμε και θα παλέψουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η νοοτροπία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου