Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Δικαιώθηκε η ΑΕΚ - Αποβάλλεται ο Ηλυσιακός

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δικαίωσε την προσφυγή της ΑΕΚ και αποφάσισε την αποβολή του Ηλυσιακού από το πρωτάθλημα της Α1.Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά τις καταθέσεις των δύο πλευρών που ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε 2 1/2 ώρες αργότερα.Η ΑΕΚ είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των "κιτρινόμαυρων", θεωρώντας παράνομη την εμπλοκή του ατζέντη παικτών Τάσου Δελημπαλταδάκη με την ομάδα.



Ο φάκελος κατατέθηκε τη Μ. Τετάρτη πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί δεν έγινε η επικύρωση της τελικής βαθμολογίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα ίσχυε ότι η ομάδα που υποβιβάστηκε χάνει τη θέση της.



Με τη συγκεκριμένη απόφαση, όμως, ο αθλητικός δικαστής ουσιαστικά αποβάλει τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα πριν την ολοκλήρωση του, κάτι που σημαίνει ότι οι Ιλισιώτες είναι αυτοί που υποβιβάζονται μαζί με τον Ηρακλή.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:



«Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)».



Από τη μεριά τους οι "κιιτρινόμαυροι" θα κάνουν έφεση της απόφασης και θα καταφύγουν σε δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο.





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου