Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Παραμονή Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν μετά την συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ισπανός είπε το πολυπόθητο "ναι" και όλοι στον Πειραιά είναι ευχαριστημένοι!Το ραντεβού είχε κλειστεί στα γραφεία του προέδρου του Ολυμπιακού στις 14:00. O Βαλβέρδε επέστρεψε από την Ισπανία, έχοντας πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, ενώ πρώτα είχε συμβουλευτεί την οικογένεια και τον μανατζέρ του.



Στις 14:00 έφθασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ώστε να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Ισπανό τεχνικό. Στο ραντεβού συμμετείχαν οι Ιμπάνιεθ και Βρέντζος.Λίγο μετά τις τρεις ανεπίσημες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Βαλβέρδε συμφώνησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό που που έμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης της ΠΑΕ.



Αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανανέωση του συμβολαίου προχώρησαν και σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα περίοδο.



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έδωσε το παρών στο έκτακτο Δ.Σ της Superleague λόγω του ραντεβού και τον εκπροσώπησε ο Γιάννης Μώραλης.



Λίγο μετά τις 4 ο Βαλβέρδε αποχώρησε από τα γραφεία χωρίς να κάνει δηλώσεις, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την σεζόν 2011-12. Ο μάνατζερ του έμεινε στα γραφεία να συζητήσει τις λεπτομέρειες της ανανέωσεις του συμβολαίου.



Στην φιέστα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ το κλίμα θα είναι γιορτινό τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και για την παραμονή του Ισπανού ο οποίος είναι αγαπητός από τον "ερυθρόλευκο" κόσμο.






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου