Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0


Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα την ΑΕΛ με 1-0 στην μισογεμάτη Τούμπα και κλείδωσε μία θέση για τα πλέι οφ. Απίστευτη φάση στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον Έτο να κρύβει ένα μπουκάλι νερό στο σορτσάκι του!Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Γούκος (Ηπείρου)

4ος: Τοπούζης (Θράκης)

Παρατηρητής: Σωμαρακάκης (Αθηνών)

Καιρός: Λίγα σύννεφα





ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετό, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία(Αρίας 32'), Βιτόλο(Σαλπιγγίδης 59'), Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς.



Στον πάγκο: Γιακουμής, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Αρίας.



Λάρισα: Αμπάρης, Ταλ, Κατσιαρός, Ταυλαρίδης, Νταμπίζας, Ιγκλέσιας, Κόζακ(Αμπουμπακάρι 61'), Μετίν(Κανόμπιο 77'), Πανκράτ (Μπλάζεκ 13'), Τσιμπάμπα, Κουζέν.



Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Αμπουμπακαρί, Ρέντζας, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Μπλάζεκ.





Σκορερ:





Καρτες: Έτο (κίτρινη 14'), Ιγκλέσιας (κίτρινη 27'), Κόζακ (45'), Τσιμπάμπα (κίτρινη 61'), Μετίν (κίτρινη 69'), Κοντρέρας (κίτρινη 73'), (Κουζάν 73'), Ταλ (κίτρινη 80'), Ταλ (κόκκινη 90')







Το πρώτο ημίχρονο...





Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο παρότι δεν είχαμε φάσεις στα πρώτα λεπτά, ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αφού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δούλεψαν στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.



Στο 14ο λεπτό είχαμε μία φάση που πραγματικά είναι από τις πιο περίεργες που έχουμε δει ποτέ. Ο Έτο είχε κρύψει στο σορτσάκι του από την αρχή του αγώνα ένα μπουκάλι νερό (!!), ο διαιτητής το κατάλαβε αμέσως και του έβγαλε κίτρινη κάρτα. Απίστευτη φάση.



Δυο λεπτά νωρίτερα πάντως η ΑΕΛ έχασε τον Πανκράτ που τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Μπλάζεκ.



Ισοπαλία στις... αλλαγές



Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τις αναγκαστικές αλλαγές στο 32ο λεπτό, όταν ο Γκαρσία πέρασε έξω και στη θέση του μπήκε ο Αρίας. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με λίγες φάσεις και την ΑΕΛ να ισορροπεί την κατοχή της μπάλας και να χάνει δυο ευκαιρίες με Κουζάν και Νταμπίζα με αντίστοιχες κεφαλιές.







Το δεύτερο ημίχρονο....



1-0: Η επανάληψη ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν άναρχο ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 68ο λεπτό. Ο Λίνο γύρισε πολύ ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Αθανασιάδης με διπλή προσπάθεια και πλασέ νίκησε τον Αμπάρη.



Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Νταμπίζας έκανε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Έτο έκανε ολέθριο λάθος και ο Τσιμπάμπα απέναντι από τον Χαλκιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου