Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Βρήκε... φως η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη βρήκε το... φως της, νικώντας με 2-0 την Σάντερλαντ στο "Στέιντιουμ οφ Λάιτ", αν και προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι.Ο Ντιρκ Κάιτ με εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 34' για τους "κόκκινους", φτάνοντας τα 8 γκολ στην φετινή Premier League.



Το πέναλτι πάντως δεν υπήρχε ποτέ, καθώς ο Τζέι Σπίρινγκ ανατράπηκε, αλλά καθαρά εκτός περιοχής.Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Λουΐς Σουάρες στο 77', ενώ οι δύο σκόρερ ήταν στην βασική 11άδα μαζί με τον Άντι Κάρολ, ο οποίος πάλι δεν κατάφερε να πετύχει το παρθενικό του γκολ με την νέα του ομάδα.



Ο Ουρουγουανός αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το τέλος, ενώ η Λίβερπουλ με αυτήν την νίκη ουσιαστικά "έδεσε" την 6η θέση.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Άντον Φέρντιναντ, Μπραμπλ, Τζον Μενσά, Μπάρντσλεϊ, Μουντάρι (19' Κέιτερμοουλ), Χέντερσον, Ρίτσαρντσον (22' Μαλμπράνκ), Σεσενιό, Γουέλμπεκ (60' Ελμοχαμαντί), Ασαμόα Γκιάν.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Σκρτελ, Άγκερ, Λούκας, Ραούλ Μεϊρέλες (84' Μάξι Ροντρίγκες), Σπίρινγκ, Κάιτ, Λουΐς Σουάρες (89' Τζο Κόουλ), Κάρολ (72' Ν'Γκογκ).
*κόκκινη 82' Τζον Μενσά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου