Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ολ. Βόλου - Πανσερραϊκός 3-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στο Πανθεσσαλικό κερδίζοντας εύκολα τον Πανσερραϊκό με 3-0, έχοντας σε καλή μέρα τους Μπρέσκα, Καπετάνο και Κρίστιαν Νέμεθ.Η ομάδα του Βόλου μας έχει συνηθίσει στις καλές εμφανίσεις και το επανέλαβε με τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου και κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0.



Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο όταν και οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη προηγήθηκαν με δυο τέρματα, όμως στην επανάληψη πέτυχαν και τρίτο γκολ.




Το σκορ άνοιξε ο Κρίστιαν Νέμεθ στην πρώτη του παρουσία στην βασική ενδεκάδα του Βόλου, ενώ το 2-0 έκανε ο συνήθης ύποπτος Μάριο Μπρέσκα σε μία φάση που φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από το καλοκαίρι.



Η επανάληψη ήταν λίγο βαρετή (έως πολύ), αφού τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματα τους με τον Τομάς στο 85ο λεπτό.


Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
4ος: Κουτσιάυτης (Άρτας)
Παρατηρητής: Δούρος (Κορινθίας)
Καιρός: Πολλά σύννεφα και χαμηλή υγρασία (ΕΔΩ περισσότερα)

Ολυμπιακός Βόλου(Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Σελέσι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Καπετάνος, Ρόκας(Ακόστα 69'), Μπρέσκα, Μαρτίν, Νέμεθ(Μπερτολντι 79'), Σολάκης(Τόμας 55').



Πανσερραϊκός(Μομτσίλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Μπέλιτς, Κις(Κόντος 75'), Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Σίντιτς(Γιαννόπουλος 86'), Κέρλα, Κάστρο(Ντιόγο 46')

Σκορερ: Νέμεθ (σουτ 15'), Μπρέσκα (πλασέ 42'), Τομάς (προβολή 85') -

Καρτες: Σελέζι (κίτρινη 25'), Ζαραδούκας (κίτρινη 44'),  Ντολεζάι (κίτρινη 72')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου