Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-0

Σούζα... το αλογάκι και την ΑΕΛ να παραμένει "ζωντανή" στην μάχη της παραμονής μετά την νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού, που απόλεσε και άλλους βαθμούς για το πλεονέκτημα στα play offs. Πανκράτ (22'), Τσιμπάμπα (27') τα γκολ, δοκάρι ο Λέτο στο 32', πολλά λάθη ο Παμπορίδης.Η Λάρισα ήθελε περισσότερο την νίκη και την πήρε κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0. Οι "βυσσινί" με την βοήθεια των χιλιάδων οπαδών τους στο τελευταίο τους "χαρτί" για την παραμονή έδειξαν χαρακτήρα και πήραν το πολύτιμο τρίποντο.



Από την αντίπερα όχθη, οι παίκτες του Φερέιρα και ο Πορτογάλος τεχνικός φάνηκε σε ένα ακόμα ματς (μετά από αυτό με τον Ατρόμητο) να μην διαχειρίζονται σωστά την μετά-"εποχή" ήττα από τον Ολυμπιακό.Σε ένα διάστημα πέντε λεπτών και αδράνεια της άμυνας του "τριφυλλιού", ο Πανκράτ στο 22' έκανε το 1-0 με σουτ και στο 27' ο Τσιμπάμπα εκμεταλλεύθηκε το "δώρο" του Βύντρα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.






Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λέτο στο 32' ενώ ο κορυφαίος των "βυσσινί" Αμπάρης όποτε χρειάστηκε σταμάτησε τους αντιπάλους του. Πολλά λάθη και για τις δύο πλευρές ο Παμπορίδης με κυριότερο ένα πέναλτι που δεν έδωσε στους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής:  Παμπορίδης Βασίλειος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Καρσιώτης Μ. (Κορίνθου)  - Αλεξέας Η. (Μεσσηνίας)

Τέταρτος διαιτητής: Αμπάρκιολης Α. (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Νταμπίζας, Βενετίδης, Τσιμπάμπα / -

Οι  συνθέσεις των ομάδων

Λάρισα (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Αμπάρης, Μελίσσης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Πανκράτ (75' Ταλ), Ιγκλέσιας, Ρομέου, Τσιμπάμπα, Μετίν (88' Κούλιτς), Κουζέν (84' Μπλάζεκ).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (77' Κλέιτον), Λέτο, Γκοβού (59 Πετρόπουλος), Νίνης (39' Μαρίνος), Σισέ.






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου