Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μάντσεστερ Σίτι- Άρης 3-0

Η Μάντσεστερ Σίτι με γκολ των Ντζέκο (2) και Γιαγιά Τουρέ, επικράτησε με 3-0 του Άρη και σταμάτησε την φετινή του καλή πορεία στο Europa League. Δοκάρι οι Άγγλοι με τον Μπαλοτέλι. Συγκλονιστική η παρουσία των 5.000 φίλων των "κιτρίνων".Αξεπέραστο ήταν για τον Άρη το εμπόδιο της ακριβοπληρωμένης Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην αμυντική γραμμή των "κιτρίνων" και με γκολ των Ντζέκο (7', 12') και Γιαγιά Τουρέ (75'), πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου.



Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου πάντως αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε αποφύγει κάποιο από τα δύο πρώτα γκολ, ωστόσο ακόμη και έτσι, η παρουσία της στην διοργάνωση, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ναι μεν η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυνατά για να σημειώσει κάποιο γκολ, ωστόσο και τα δύο που πέτυχε προήλθαν από λάθη της άμυνας των "κιτρίνων" τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει. Επιθετικά πάντως, ο Άρης δεν ήταν κάτι το αξιόλογο, καθώς σκοπός του ήταν να μην δεχθεί γκολ στο ξεκίνημα, κάτι που δεν το κατάφερε.



Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σίτι έδωσε χώρο στον Άρη, με τους "κίτρινους" να έχουν μια καλή ευκαιρία, αλλά τα λάθη συνεχίστηκαν στην άμυνα. Οι Άγγλοι είχαν και δοκάρι στο 66' με τον Μπαλοτέλι και "καθάρισαν" τη νίκη με γκολ ενός γνωστού στο ελληνικό κοινό, του Γιαγιά Τουρέ στο 65'. Έτσι, ο Άρης αποχαιρέτησε την Ευρώπη, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία, ενώ στάθηκε και αξιόλογα απέναντι στους ακριβοπληρωμένους αστέρες της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι.



Για ακόμη μια φορά συγκλονιστική η παρουσία των 5.000 φίλων του Άρης στις εξέδρες του γηπέδου, οι οποίοι παρέδωσαν μαθήματα, με το συνεχές τραγούδι υπέρ της ομάδας τους, παρότι από νωρίς δέχθηκε γκολ.

Γήπεδο: "City of Manchester"

Διαιτητής/ βοηθοί: Κράβολετς (Τσεχία)/ Ζλαμάλ, Βίλτσεκ, Μάταγεκ, Πριχόντα

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Μπόατενγκ, Κομπανί (35' λ.τρ. Σαμπαλέτα), Λέσκοτ, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα (79' Ράιτ Φίλιπς), Τέβες (79' Βιεϊρά), Μπαλοτέλι, Ντζέκο.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Πρίττας, Φατί, Νέτο (80' Καζναφέρης), Σακάτα (46' Μενδρινός), Τόχα, Μπομπαντίγια (60' Κόκε).

Κίτρινες κάρτες: Κολάροβ (91', Μάντσεστερ Σίτι)- Βανγκελί (38', Άρης), Νέτο (43', Άρης), Πρίττας (72', Άρης)

Σκόρερ: Ντζέκο (7', 12', Μάντσεστερ Σίτι), Γιαγιά Τουρέ (76', Μάντσεστερ Σίτι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου